Hoe Je Parttime Een (Meer Dan) Fulltime Inkomen Verdient Met Het Internet

Zodat Je In 100% Vrijheid Leeft En Locatieonafhankelijk Kan Werken... 


Beste vrijheidsgenieter, 

Nooit meer naar een baas of manager hoeven luisteren en 100% zelf je dagen in kunnen delen? JA!

Volledig vrij zijn en je aandacht + tijd altijd kunnen besteden aan de dingen die er voor jou ECHT toe doen ? JA!

Nooit meer geldzorgen hebben en geld verdienen tijdens je slaap en vakantie? JA!

Baas over eigen leven zijn zonder je te hoeven verantwoorden aan wie dan ook? JA!

Wat is het geheim?

Het is niet echt een geheim, maar gewoon een slimme manier van geld verdienen op het internet die nog niet veel mensen kennen. En wel met behulp van affiliate marketing. Hoe ik dat doe wil ik nu delen met jou!

Ga staan voor jouw leven, je vrijheid en financiële situatie. Geef jezelf in slechts een uurtje per dag wat je nodig hebt... en voeg je toe aan een groeiende groep gemotiveerde mensen die mijn affiliate marketing methode gebruiken als basis voor een vrij leven.


Een eenvoudige manier om online een passief inkomen te verdienen

Veel mensen kijken verbaast als ik hen laat zien wat er dagelijks aan geld binnenkomt. Maar al snel verandert hun blik naar inspiratie als ze zien hoe simpel het werkt en dat eigenlijk iedereen dit kan. Zelfs zonder kennis of ervaring.

De traditionele manier van geld verdienen is dat je je tijd verruilt voor geld. Dit maakt dat je altijd aanwezig MOET zijn als je wilt dat er wat geld binnenkomt. Je bent 1 uur aan het werk. En je krijgt 1 uur betaald. Ben je 8 uur aanwezig, dan krijg je die 8 uur betaald.

Maar nu, met mijn affiliate marketing methode kun je geld verdienen zonder dat je aanwezig hoeft te zijn. Hierdoor komt er geld binnen terwijl je op vakantie bent, aan het sporten bent, slaapt of kwalitatieve tijd aan je familie en gezin besteedt. 

Zo kun je helemaal genieten van jouw welverdiende vrijheid. Je kunt je dagen precies zo indelen zoals jij dat wilt. Je kunt je leven leiden naar eigen wens. Jij bepaalt jouw uren, pauze, vakantie, wanneer je naar de kapper gaat etc.


En dat in slechts een uurtje per dag. Of minder, wat jij wilt ;)

Hey, het is Robert hier!

In 2016 begon ik als online ondernemer. Naast een baan een loondienst koos ik de -in mijn ogen- meest legitieme manier van online geld verdienen. Vrijheid staat bij mij namelijk erg hoog in het vaandel. En ik wist dat het internet mij die vrijheid kon geven.

Na 4 maanden verdiende ik mijn eerste commissie van €35. Toen ik dat eerste succes proefde WIST IK dat ik dit dan ook wel zou kunnen vertienvoudigen, verhonderdvoudigen en zelfs verduizendvoudigen

Sinds het jaar 2020 komt er steevast meer dan 10.000 euro per maand binnen met dit verdienmodel en help ik tientallen gemotiveerde mensen in Nederland en België om ook een (meer dan) volledig inkomen te krijgen dankzij het internet. 

Omdat ik veel dingen zelf heb moeten uitzoeken, was het niet altijd makkelijk. En om te voorkomen dat andere mensen dezelfde obstakels en fouten moeten doormaken als ik, laat ik hen de snelste weg zien naar een online passief inkomen. 

Robert Jansen

Ook ik zat eerder muurvast...

Om een beetje rond te komen was ik met een "normale" baan wel verplicht om minimaal 32+ uur per week te werken. Dit deed ik dan maar, terwijl ik nog steeds wist dat ik veel meer in mijn mars had dan wat er op dat moment uit kwam. 

En om telkens maar door andere mensen te laten bepalen wat ik op een dag moest doen, hoe laat ik aanwezig moest zijn, hoe laat ik wel of geen pauze mocht houden, of ik naar de tandarts mocht of niet en tegelijkertijd kampen met geldzorgen... 

Het was helemaal niks voor mij.

Herken je dit?

 • Er wordt gezegd dat we in een vrij land leven, maar ondertussen voel je je helemaal niet vrij?
 • Weet je dat je veel meer in je hebt, maar weet je niet hoe je dat moet ontplooien?
 • Heb je het idee veel te moeten geven (tijd, moeite), maar krijg je daar weinig (voldoening, geld) voor terug?

Om nog maar te zwijgen over de mogelijke geldzorgen, stress en alle andere problemen die er zijn.

Hoewel ik destijds bijna dagelijks op zoek was naar een cursus, boek of een andere manier om geld te verdienen met het internet; eigenlijk sprong er maar één manier met kop en schouders boven de rest uit: affiliate marketing.

Er zijn ontelbaar veel vage websites die verkondigen dat je veel geld kunt verdienen met 'clicks', enquêtes en al dat soort onzin.  

Bij dit wist ik dat het anders was. Dit was namelijk geen fake-snel-rijk-methode maar een manier om, met een goede dosis inzet en motivatie OPRECHT goed geld te verdienen. En een stabiel inkomen te realiseren wat oneindig kan groeien.

En nog steeds barstte ik van het ongeloof en zag ik allemaal beren op de weg... toch besloot ik ervoor te gaan. Ik kocht een videocursus [die ik ergens toevallig voorbij had zien komen] en ging ermee bezig. En ineens begon alles te 'klikken'. 

Ik zette hier mijn zinnen op; elke dag een uurtje


Opeens zag ik de mogelijkheden van het internet. Sterker nog: ik besefte me dat dit mijn sleutel was naar de vrijheid waar ik al zo lang naar verlangde. 

Zo leerde ik hoe ik vanuit het niets een serieus inkomen kon opbouwen met het internet, terwijl ik hier eerst 0 verstand van had. En dat voor extreem lage opstartkosten (ik was minder dan €100 kwijt).

Het resultaat was dat ik van meer financiële ruimte kon genieten, meer tijd over had voor de écht leuke en belangrijke dingen in het leven, de dingen deed waar ik voldoening uithaal en waarbij ik mensen oprecht kan helpen, in vrijheid ging leven en weer 100% de baas werd over mijn leven.

Dat allemaal door op deze manier met het internet geld te verdienen. Niet alleen voor mij gold dit, ook andere cursisten hadden deze ervaring. Ik ben zo enthousiast over dit online verdienmodel dat ik heb besloten om er zelf een cursus in te maken voor alle Nederlanders en Belgen met interesse.

Hierin geef ik mijn zelf ontwikkelde methode prijs om online geld te verdienen.


Ik introduceer je:


Affiliate Marketing Domination

"De Methode Om Parttime Een (Meer Dan) Fulltime
Inkomen Te Verdienen Met Het Internet"

Affiliate Marketing Domination Mock Up

In 8 Modules met elk diverse videolessen leer je hoe je een passief inkomen opbouwt online, zonder dat daar technische kennis of ervaring voor nodig is.

Je kunt dit gewoon doen naast alles wat je nu al hebt en zo van meer [financiële] vrijheid genieten.

Hieronder een overzicht van de acht modules:

Module 1: Introductie

 • Welkom bij AMD!
 • Hoe je succesvol aan de slag gaat met affiliate marketing.
 • De oersaaie, maar toch belangrijke fundering voor een passief inkomen online.
 • Waarom affiliate marketing het meest ideale online verdienmodel is.

Module 2: Mindset voor succes

 • Waarom je mindset jouw succes gaat maken (of breken)
 • 9 key mindset-shifts die je wilt maken om groeiend winst te maken

Module 3: Niche & Productonderzoek

 • Manieren om geld te verdienen met affiliate marketing 
 • De manier waar wij ons op gaan richten
 • Hoe je als affiliate slim inspeelt op de klantreis
 • Het onderwerp van je affiliate site bepalen
 • Winstgevende producten kiezen die je gaat promoten

Module 4: Jouw online vastgoed opzetten

 • Hoe je binnen no-time en zonder veel kosten een professionele website hebt staan
 • In welke gevallen je kiest voor 'pagina' en in welke gevallen 'bericht'
 • Eenvoudig een logo (laten) maken
 • Het drag-and-drop systeem om snel prachtige pagina's te maken

Module 5: Google domination

 • Hoe je eindeloos bezoekers naar je website krijgt 
 • Wat ervoor nodig is om hoog te ranken in Google
 • De #1 key factor die wordt beloond door zoekmachines
 • Hoe je verschillende tools van Google inzet om te testen & optimaliseren

Module 6: content domination

 • De key-elementen voor ijzersterke blogs
 • Hoe je makkelijk winstgevende video's maakt voor YouTube
 • Hoe je met content bezoekers naar je website krijgt en daar affiliate commissies mee verdiend

Module 7: email marketing domination

 • Hoe je binnen no-time je email marketing hebt staan en je eerste campagne voert
 • Je affiliate arsenaal versterken emails
 • Meer affiliate sales halen met een sterke email marketing strategie

Module 8: de weg naar 5k+ per maand

 • Key-elementen die nodig zijn voor een (meer dan) voltijds inkomen met affiliate marketing
 • Welke websites jou al zijn voorgegaan

Je hebt direct toegang tot alle lessen en kunt daarom meteen aan de slag in jouw eigen tempo. Je zult voornamelijk mij zien en horen in de video's, omdat ik mijn eigen persoonlijke methode heb ontwikkeld waarmee bewezen succes wordt behaald. 

De code is gekraakt en NU beschikbaar voor jou...

Zodra je toegang hebt kun je direct van start met de content.

Daarnaast ben ik (terwijl jij dit leest) een geheel nieuwe versie van alle lessen aan het filmen en monteren. Op de content en informatie die nu staan ben ik enorm trots. Ik weet dat jou dit enorm gaat helpen.

En omdat het nieuwste product nog niet helemaal klaar is, kun jij nu nog instappen voor een introductieprijs. 

Het mooie? Als jij nu besluit om in te stappen, krijg je zonder extra kosten automatisch toegang tot de nieuwste versie. 

Wanneer de laatste modules gemonteerd zijn en in de leeromgeving staan, en het product dus officieel klaar is, ga ik de prijs omhoog doen naar meer marktconform. Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

Ik heb verschillende cursussen gezien over dit onderwerp die een stuk duurder zijn ; denk aan minimaal €1000 per cursus. Wil je extra begeleiding dan betaal je minimaal het dubbele.

Ik geef jou al deze informatie + mijn bewezen, zelfontwikkelde methode weg voor een fractie van de prijs die ik zelf heb betaald voor alle investeringen.

Om jou te helpen.

Daarnaast krijg je van mij 8 bonussen die je
kunt inzetten om je inkomsten op te bouwen:

Passief Inkomen - Uitbesteden Bonus

Uitbesteden t.w.v. 97 EUR

Meer resultaat in minder tijd & moeite; dat is waarom je wilt uitbesteden. In deze bonus geef ik je de gids naar effectief outsourcen van je business. 

Affiliate Marketing Case Study 15K Produc

15K Case Study t.w.v. 497 EUR

Met 3 dagen werk €15.000+ aan affiliate commissies. In deze case study zie je om welk product het gaat en wat ik er precies voor heb gedaan.

Affiliate Marketing Domination community

AMD Community t.w.v. 1497 EUR

Omring jezelf met mensen waardoor je naar het volgende niveau gaat; in de AMD Community

Content Kanon

Contentkanon t.w.v. 97 EUR

Het geheim naar meer bezoekers EN autoriteit van je website.

Juridisch Beschermen

Juridisch Beschermen t.w.v. 97 EUR

Als affiliate marketeer wil je niet voor verrassingen komen te staan. In de bonus Juridische Bescherming krijg je precies te zien hoe je je zelf eenvoudig indekt.

Contentplan Maken

Contentplan t.w.v. 97 EUR

Goed beslagen ten ijs komen met een sterke contentstrategie. Zo kunnen jij (en eventueel de mensen die jouw content maken) langere tijd vooruit en bouw je consistent aan je winstgevende business.

Affiliate Website Case Study t.w.v. 1997 EUR

Kijk mee over mijn schouders in hoe ik vanuit het niets een winstgevende affiliate website opzet. Deze strategie kun je direct zelf toepassen.

Online Business Inschrijven

Bedrijf in NL of BE Inschrijven + Boekhouding & Belasting t.w.v. 97 EUR

Vind je het spannend om je bedrijf op te richten? Dit is de gids naar hoe je je bedrijf inschrijft, in Nederland of in België. Ook krijg je informatie over Belastingen en Boekhouding bijhouden. 

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Affiliate Marketing Domination Mock Up

Affiliate Marketing Domination - 4997 EUR

In 8 modules met elk diverse videolessen leer je een passief inkomen te genereren met het internet. Je gaat aan de slag met het #1 zakenmodel voor ultieme vrijheid in jouw leven.

Passief Inkomen - Uitbesteden Bonus

Uitbesteden - 97 EUR

Je online business opzetten? Wat je niet wilt, als leider van een online business, is dat je alle rollen (altijd) zelf blijft vervullen binnen je affiliate websites. Uitbesteden zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt voor andere dingen (zoals je familie, op vakantie gaan, sporten, etc.) terwijl je je business laat groeien en van nog meer inkomsten kunt genieten.

Affiliate Marketing Case Study 15K Produc

15K Case Study - 497 EUR

Met 3 dagen werk €15.000+ aan affiliate commissies. In deze case study zie je om welk product het gaat en wat ik er precies voor heb gedaan.

Affiliate Marketing Domination community

AMD Community - 1497 EUR

Omring jezelf met mensen waardoor je naar het volgende niveau gaat; in de AMD Community

Content Kanon

Contentkanon - 97 EUR

Het geheim naar meer bezoekers EN autoriteit van je website; maak je contentkanon.

Juridisch Beschermen

Juridische Bescherming - 97 EUR

Als affiliate marketeer wil je niet voor verrassingen komen te staan. In de bonus Juridische Bescherming leer je hoe je je zelf eenvoudig indekt.

Contentplan Maken

Contentplan - 97 EUR

Goed beslagen ten ijs komen met een sterke contentstrategie. Zo kunnen jij (en eventueel de mensen die jouw content maken) langere tijd vooruit en bouw je consistent aan je winstgevende business.

Affiliate Website Case Study - 1997 EUR

Kijk mee over mijn schouders in hoe ik vanuit het niets een winstgevende affiliate website opzet. Je ziet hier de Affiliate Marketing Domination strategie letterlijk in de praktijk breng. Deze website is in januari 2021 opgezet en draait inmiddels meerdere duizenden euro's omzet per maand. Omdat het zo waardevol is krijgen leden toegang 4 weken na aanmelding.

Online Business Inschrijven

KVK / KBO & Belasting + Boekhouding - 97 EUR

Vind je het spannend om je bedrijf op te richten? Ik help je uit de brand! Dit is de gids naar hoe je je bedrijf inschrijft, in Nederland of in België. Ook krijg je informatie over Belastingen en Boekhouding bijhouden. 

Totaal: 9473 EUR


Dat is wat de gehele cursus, inclusief mijn begeleiding en de bonussen op dit moment waard zijn...

...terwijl je deze investering er makkelijk uithaalt als je ermee aan de slag gaat.

 • Wat zou het je waard zijn om volledig vrij te zijn en je nooit meer hoeven te verantwoorden aan een baas/manager of wie dan ook?
 • Wat zou het je waard zijn als je je dagen precies zo in kunt delen zoals JIJ dat wilt en je tijd kunt besteden aan alles wat jij belangrijk vindt?
 • Wat zou het je waard zijn als je nooit meer geldstress hebt en de dingen kunt kopen die je gewoon WILT kopen, zonder dat je op de prijs hoeft te letten?
 • Wat zou het je waard zijn als jij 100% baas bent over je eigen leven en zelf kiest waar, wanneer en met wie je bent?

Ik heb ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele strategieën volgt die ik met je deel.

Zodra ik klaar ben met het filmen en monteren van de nieuwste versie, ga ik deze aanbieden voor €1997, omdat de waarde identiek (of eigenlijk hoger is) dan wat ik gevolgd heb aan cursussen & coaching.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €797.

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje dan is nu het moment, want de laatste modules kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je een 14 dagen niet goed geld terug garantie. In deze 14 dagen kun je de gehele cursus al volgen waar je je eerste online geldmachine mee op gaat zetten. Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur me dan een mailtje en ik retourneer jouw investering die je hebt gemaakt in jezelf volledig terug.

Ik verwacht dat de laatste modules snel klaar zijn, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door mijzelf en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 5 jaar praktijkervaring met verschillende cases en websites, en een enorme berg aan kennis die ik heb opgedaan in de vorm van boeken, coaching en cursussen.

Dus als jij niet meer wilt werken voor iemand anders tegen een schraal salaris, waarbij je wordt geleefd en niet eens even naar de kapper kan, op vakantie kan of tijd met je gezin / vrienden mag doorbrengen wanneer je dat wil. Maar in plaats daarvan van volledige vrijheid wilt genieten, en zelf de dienst over je leven uit wilt maken zonder geldzorgen, maak dan gebruik van deze aanbieding op het programma.

Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen. Binnen 2 minuten heb je toegang tot de informatie en kun je beginnen met de eerste video's.

Affiliate Marketing Domination Compleet

9473 EUR  €797

(eenmalige betaling)

03
Days
:
 
13
Hours
:
 
31
Minutes
:
 
09
Seconds

You missed out!

Jij en de mensen om je heen willen dit. Genieten van het vrije leven en (veel) meer financiële ruimte wachten op jou. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Dit was Robert van Succes voor het Oprapen en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn manier van online geld verdienen.

P.S. Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen enkel risico. Ik en andere studenten die jou voor zijn gegaan zijn het bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en ik spreek je in de eerste video.

9473 EUR  €797

(eenmalige betaling)

03
Days
:
 
13
Hours
:
 
30
Minutes
:
 
34
Seconds

You missed out!

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er de aankomende tijd gaat gebeuren…

NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft ongelukkig in je baan, met hoe je leven er nu voorstaat. Je gaat er financieel niet op vooruit en alles kwakkelt gewoon door. Sterker nog: het wordt alsmaar erger. De acties die je nu niet neemt bepalen hoe jouw toekomst eruit gaat zien.

Laat dat niet gebeuren.

9473 EUR  €797

(eenmalige betaling)

03
Days
:
 
13
Hours
:
 
30
Minutes
:
 
28
Seconds

You missed out!

>