Wat is de beste Cash Cow cursus? Nationaal + Internationaal

Ben je op zoek naar een goede cash cow cursus? In dit overzicht ontdek je welke cash cow trainingen er beschikbaar zijn, zowel in Nederland en België als internationale cursussen. Dit wordt regelmatig geüpdatet.

Cash cow cursussen top 4 (video)

#1 Cash Cow Academie (NL)

De Nederlandse Cash Cow Academie is ontwikkeld door Jelline Brands. In mijn optiek is dit de beste cash cow cursus die er in ons kikkerlandje te vinden is. Het is leuk, interessant, duidelijk, goed te volgen en ontzettend resultaat-gericht. Ideaal dus voor als je van YouTube jouw beroep wilt maken, zonder zelf ooit een video te hoeven maken.

De cursus is ontwikkeld door Jelline Brands. Zij is een zeer succesvol “cash cower” en leert binnen de community meer dan 1000 andere gemotiveerde mensen hoe ze youtube cash cow channels opzetten.

Na aanmelding krijg je toegang tot de besloten community via Discord en kun je daar tevens terugvallen op de vele cash cow coaches. Als je vragen of knelpunten hebt, gooi het gewoon in de groep en samen helpen we elkaar!

Bezoek de website voor meer informatie en de lopende actieprijs. Het normale tarief is op dit moment €1197 voor levenslang toegang. Dat is een behoorlijk bedrag, en daarom kun je via mij 200 euro korting krijgen. Gebruik hiervoor op de afrekenpagina mijn kortingscode: ROBERT. Eventueel kun je ook in enkele of meerdere termijnen betalen.

#2 Cash Cow University (NL)

Deze cash cow cursus is gloednieuw en ik heb het net helemaal doorlopen. Ook Lucien en Florian van Esch hebben een steengoede training gemaakt genaamd de Cash Cow University. Qua prijs betaal je net iets minder als voor de #1 van Jelline vooral als je hier op de betaalpagina mijn kortingscode ROBERT300 invult (zorgt voor 300 euro discount)

Wel is het zo dat deze cursus nog verder in ontwikkeling is. Dat hoeft overigens niet veel te zeggen, maar het is goed om hier rekening mee te houden. Op het moment van schrijven omvat deze cursus 6 modules met 23 lessen (ter vergelijking: de eerste cursus omvat 20 modules met bijna 100 lessen, nog los van al het extra bonusmateriaal).

Florian van Esch en zijn tweelingbroer Lucien zijn welbekende online ondernemers. Eerst begonnen als dropshippers, dit ging ze heel goed af. Vanaf januari 2022 zijn ze actief in de cash cow branche en hebben ze in korte tijd mooie successen behaald.

Zie deze video met resultaten:

Wat me erg bevalt aan de Cash Cow University, is dat het zeer praktisch is. Er wordt veel onderbouwd met voorbeelden en je wordt direct “aan het werk gezet” om je eigen winstgevende cash cow youtube channel op te zetten. Je gaat tijdens de lessen direct aan de slag.

Tevens krijg je er 52 x per jaar groepscoaching bij en zit er een besloten community op Facebook waar je al je vragen kunt stellen. De vibe in deze cursus is prettig en motiverend. Je merkt een duidelijke sfeer van WAGMI (We’re All Gonna Make It) en dat is altijd goed.

Bezoek de Cash Cow University overzichtspagina voor alle informatie en de huidige actieprijs. Gebruik ROBERT300 voor 300 euro korting!

#3 Cash Cow Blueprint (NL)

Dit is een compacte cash cow cursus, ook ontwikkeld door Jelline Brands. Het omvat meer dan 20 videolessen en een case study van Jelline. Een uitstekende kick-start training voor als je snel van start wilt gaan met het maken van een cash cow. Ook deze video’s zijn duidelijk en leuk te volgen.

Bij de volledige Academie krijg je toegang tot de community via Discord, dat is niet het geval bij deze blauwdruk. Je leert in deze cash cow cursus echt vliegensvlucht hoe het principe van cash cow youtube kanalen werkt en hoe je van start kunt gaan.

Bezoek deze pagina voor informatie over de cash cow blueprint of koop hem hier direct voor €97,-

#4 Cash Cow Academy (ENG)

De internationale Cash Cow Academy is eigenlijk de Nederlandse academie, maar dan voor Engelstaligen. Deze cursus bestaat uit 70 lessen en is net als de ‘normale’ academie zeer uitgebreid en goed te volgen. Als Engels je beter ligt, is deze cursus de way to go voor slechts $997.

Bezoek hier de actiepagina van deze Cash Cow Academy. Hier heb ik geen kortingscode voor.

Plaats een reactie