Beste NFT Cursus? Onze Top NFT Cursussen in Nederland en België

Wat is de beste NFT cursus om succesvol te leren handelen in nft’s? Met behulp van onderstaande lijst van beste cursussen om geld te verdienen met non-fungible tokens krijg je een duidelijk beeld van het huidige aanbod.

De lijst zal regelmatig ge-update worden gezien het verkopen van NFT’s nog relatief nieuw is. Er zijn op dit moment nog niet zo heel veel cursussen in gemaakt. Overigens verwacht ik dat er de komende maanden en jaren veel mensen van start gaan met deze digitale kunst.

Gelukkig zijn er enkele experts geweest die er al vroeg bij waren. Ze hebben zich 1. verdiept in NFT’s, 2. een methode voor zichzelf uitgestippeld, 3. testen, testen, testen en 4. een videotraining gemaakt zodat anderen het ook kunnen leren.

Zelf ben ik vooral actief binnen de cursus en community van Mitchel van Duuren. Het spreekt voor zich dat ik hier dan ook het meeste “fan” van ben. Vooral ook omdat ik er al heel snel resultaat mee heb geboekt. Het is dus een redelijk subjectief artikel, doe altijd zelf goed onderzoek. Dit is geen (financieel) advies!

NFT Secrets van Mitchel van Duuren

Voor mij persoonlijk is bij uitstek NFT Secrets de cursus die je wilt volgen om succesvol te handelen in NFT’s. De ontwikkelaar Mitchel is een legit persoon om het van te leren. Voor veel mensen is hij het voorbeeld van hoe je succesvolle miljoenenbedrijven opbouwt.

Je zou dus best kunnen stellen dat hij verstand van zaken heeft. Hij is met NFT’s begonnen in 2021 en heeft in oktober het programma NFTsecrets gelanceerd. 

Mitchel toont aan dat hij er zelf prachtige resultaten mee heeft behaald en ging dit andere mensen ook leren.

Ook heb ik vernomen dat veel nieuwe NFT cursusontwikkelaars hem als mentor hebben ingeschakeld, alvorens ze zelf de training konden maken.

NFT Secrets Mitchel van Duuren

Sinds januari 2022 ben ik zelf ook gestart met NFT Secrets en ik vind het een sterke, duidelijke training. Mitchel gaat natuurlijk al heel wat jaren mee in de online business wereld. Hij weet als geen ander hoe hij kennis moet overbrengen.

Ook is hij een meester in het samenstellen van een community op hoog niveau. Via de Discord (soort veredelde Whatsapp) kun je vragen stellen, successen delen met anderen (en natuurlijk inzien van anderen) en wordt iedereen op de hoogte gehouden van wat er speelt in de NFT wereld.

Binnen een week had ik mijn eerste succesvolle flip al. Het werkt dus! Super nice.

Bekijk de NFT Secrets review op video

Voor meer informatie:

NFT Cursus van Moosty

Op dit moment is de NFT cursus van Maarten Oostland nog volop in ontwikkeling. Dagelijks worden er nieuwe video’s geplaatst en het is zijn missie om de beste training voor het handelen in NFT’s neer te zetten. 

Moosty is zelf nu een tijd actief in het digitale kunst wereldje. Hij heeft aangegeven dat hij ook in de cursus van Mitchel van Duuren lid is geweest.

Wel is hij van mening dat zijn cursus een stuk uitgebreider en duidelijker is. En dat hij mensen beter van dienst kan zijn dan bij andere cursussen. Of dat zo is, daar zou ik ook nog verder de cursus voor moeten volgen.

NFT Cursus Moosty

Al met al komt ook Maarten Oostland mij over als een betrouwbare gozer die weet waar hij het over heeft. Ook zeker een goede optie en al helemaal voor de prijs. De ligt namelijk nu tijdelijk een stuk lager dan de andere beschikbare cursussen!

NFT Stoomcursus van NFT Wegwijs

Lisanne heeft de stoute schoenen aangetrokken en de zogenaamde NFT Stoomcursus opgericht. 

De ontwikkelaar is in 2021 begonnen met NFT’s en heeft het in korte tijd geflikt om ruim 10.000 euro per maand te verdienen met NFT’s. Dit is natuurlijk geweldig. Hoe je het kaf van het koren scheidt legt ze op een duidelijke manier uit. Ze laat in de stoomcursus zien hoe iedereen hier hun “beroep” van kunnen maken. We zijn nog super vroeg en dat weet Lisanne maar al te goed. 

Zeker een aanrader. Check hier de lopende actie op de stoomcursus of download eerst haar gratis startersgids.

Conclusie: welke NFT cursus kopen?

Het belangrijkste voor mij is dat ik zeer enthousiast ben over NFT Secrets van Mitchel van Duuren. Voor jou kan dit natuurlijk weer heel anders zijn. In principe weten de ontwikkelaars op deze pagina allemaal heel goed waar ze het over hebben.

Voor mij persoonlijk biedt NFT Secrets eigenlijk alles wat je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen. Na mijn aanschaf van deze cursus ben ik ook verder gegaan met de NFT Insider. 

Dit is een (optionele) aanvullende dienst waarbij je dagelijks op de hoogte wordt gehouden van Mitchel’s actuele onderzoeken met in- / verkoopsignalen.

Als ik nog wat verder in de running ben en nog meer resultaten kan delen zal ik daar ook een diepte artikel over schrijven. Dat zal in de vorm van een review met mijn persoonlijke ervaringen zijn.

NFT Secrets Mitchel van Duuren

Binnen 1 week al mijn eerste succesvolle NFT flip!

Met behulp van Mitchel’s instructies heb ik via OpenSea ik een Royal Cub gekocht voor 0,278 ETH. Dit was een van mijn eerste aankopen. Deze nft had ik direct weer te koop gezet omdat ik graag een snelle flip wilde.

En inderdaad.. binnen 2,5 uur is deze NFT verkocht met 0,1 ETH winst (met de euro koers bedroeg dat concreet €200 winst. En dat binnen een paar uur. Niet gek.

Inmiddels heb ik meerdere succesvolle NFT flips gedaan. Kijk, een training of cursus kan nog zo leerzaam zijn, uiteindelijk telt er maar één ding ECHT… Resultaat.

Uiteraard staat het je vrij om zelf een keuze te maken!

NFT cursus ervaring

Plaats een reactie