Top 3 Beste Vastgoed Cursussen in Nederland + België

Er zijn vele vastgoed cursussen te vinden; maar welke is nu de beste?

Wanneer je een passief inkomen wilt opbouwen met investeringen in vastgoed, is het raadzaam dit te doen met behulp van een bewezen strategie. Oftewel een methode waarmee de ontwikkelaar keer op keer succes en winst heeft behaald. 

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het simpelweg kopiëren van die strategie, waardoor je eenzelfde succes mag ervaren. Daarnaast wil je jezelf omringen met mensen die met hetzelfde bezig zijn, vooral als het iets is wat niet zo gebruikelijk is (zoals een cursus volgen in vastgoed). 

In dit artikel geef ik de absolute top 3 van beste vastgoed cursussen in Nederland + België.

Ik omschrijf tevens per cursus:

  • Samenvatting van de inhoud; wat kun je ervan verwachten
  • Wie de ontwikkelaars zijn; en of zij recht van spreken hebben
  • De prijs en eventuele korting

Wat is de beste vastgoed cursus in Nederland & België?

#1: IBA Vastgoed Cursus

Type cursus: Online Videotraining. 

Ontwikkelaar: IBA Coaching (Marijn & Chantalle Noordermeer + Wouter Bothoff). Lees ook mijn recensie over de IBA vastgoedcursus.

Prijs: €2197 via deze link. Ook bieden zij een gratis masterclass in vastgoed.

Vastgoedcursus Nederland

De absolute #1 vastgoedcursus. Qua prijs zit het een beetje in het midden, in vergelijking met de andere aanbieders. De IBA Vastgoedcursus. Oprichters Marijn en Chantalle Noordermeer zijn beide ontzettend spontane, maar vooral slimme investeerders.

Zij kennen alle kneepjes van het investeren in vastgoed. De IBA Vastgoed Cursus is in mijn ervaring de meest uitgebreide, duidelijke en resultaatgerichte training in dit segment.

Ze belichten werkelijk alles wat er bij investeren in vastgoed komt kijken. IBA heeft alles. Ze begonnen als particulieren met een droom, net als iedere ‘normale’ mens die graag meer wilt in het leven. Vanuit daar hebben ze zichzelf ontwikkeld en zijn ze enorm gegroeid. Zowel zakelijk als persoonlijk. Hun beste kennis en ervaring delen ze in hun course. Echt een topper.

Of start met de volledige vastgoedcursus!

Andere sterke cursussen in vastgoed

#2: BNB verhuur cursus

Type cursus: Online Videotraining

Ontwikkelaar: Nikki en Priscilla

Prijs: Wordt regelmatig verhoogd, bekijk de meest lage prijs via deze link.

Onlangs hebben ze Nikki en Priscilla ook een podcast opgericht. Zie hier een interessante aflevering over of je wel of geen bedrijf moet opstarten als je BNB gaat verhuren.

Het is een mooie tak van vastgoed. De focus in deze cursus is op het verhuren van een eigen woning en vakantiewoningen. Maar er worden ook andere vastgoedobjecten in uitgelegd. De twee hebben samen helemaal hun eigen, bewezen methode ontwikkeld die ze nu andere mensen ook leren. Dit doen ze zowel online, middels hun cursus, maar er zijn ook real-life dagen.

Absoluut een aanrader, een erg leuk en rijkelijk netwerk en fantastische resultaten. Wil je vrijblijvend kennismaken met hun strategie, volg dan hun gratis webinar. Uiteraard kun je ook direct starten met het volledige programma.

#3: Vastgoed Academy 

Type cursus: Online Videotraining

Ontwikkelaar: Martijn van den Berg

Prijs: Normaal €2397 maar nu met flinke korting via deze link.

Beste Vastgoedcursus Nederland Belgie

Martijn van den Berg; inmiddels een zeer bekende en gevestigde vastgoedinvesteerder. Niet alleen dat, hij heeft een complete Vastgoed Academy opgezet waarin je alles van A-Z leert.

Absoluut een dijk van een cursus. Wel vind ik dat alles wat duidelijker wordt uitgelegd in de Masters of Property vastgoedcursus. Je krijgt in die cursus nog wat meer handvatten, dat had Martijn in zijn Vastgoed Academybeter kunnen doen.

Martijn van den Berg geeft regelmatig een gratis vastgoedtraining die je kunt bijwonen. Als je het eigenlijk al wel weet, maak dan gebruik van de lopende korting.

Conclusie: met welke vastgoedcursus beginnen?

In principe zijn alle vastgoed cursussen uit bovenstaande top 3 geschikt om een passief inkomen op te bouwen met vastgoed. Dat is immers waar je het voor doet; een inkomen creëren dat voor jou werkt in plaats van dat jij voor het inkomen moet werken. Je wilt weten hoe je maximaal rendement haalt uit je investeringen en er misschien wel volledig van leeft. 

Het mooie is dat je nauwelijks eigen vermogen nodig hebt, omdat veel gedaan kan worden met bijv. een zakelijke hypotheek.

Natuurlijk moet er wat opgebouwd worden, maar hoe en wat leer je allemaal in de cursus. En ook al zijn er vele verdienmodellen om mee aan de slag te gaan; vastgoed is in mijn ervaring één van de meest lucratieve & effectieve manieren om dat te doen.

Maar welke cursus moet ik nu kiezen als ze allemaal goed zijn? Vraag je je waarschijnlijk af. Welnu, mijn antwoord:

Kies voor de beste prijs / kwaliteitverhouding

De vastgoed cursus die op nummer 1 staat is de meest volledige en goed te volgen training in Nederland en België. Het gros van mijn successen met vastgoed heb ik te danken aan de training & begeleiding van IBA. Bestel hun gratis vastgoedboek om laagdrempelig kennis te maken met de twee. 

Of start met de volledige vastgoedcursus!

Plaats een reactie