Corné Marchand van de Cryptonite Cursus heeft zich in korte tijd weten te vestigen op het gebied van cryptocurrencies. Voor jou als je geïnteresseerd bent in de wereld van digitale valuta, maar er nog niet het gewenste resultaat mee behaald, kun je zeker veel aan zijn kennis hebben. 

In dit artikel ga ik in op wie Corné is, waarom hij de Cryptonite Crypto Cursus heeft opgericht en of hij de juiste persoon is om winstgevend handelen in crypto aan jou te leren.

Wie is Corné Marchand?

Ik kan Corné in 1 zin omschrijven als een  slimme, daadkrachtige ondernemer & investeerder. Waar ik vooral bewondering voor heb is dat hij ontzettend leergierig is en zich de stof zeer snel eigen maakt.

Wat dat betreft zou hij prima een universitaire opleiding met twee vingers in de neus kunnen afronden, alleen zou hem dat totaal niet interesseren, aangezien dat zich meestal uit in een baan in loondienst.

En dat is allesbehalve waar Corné voor staat. Het ondernemerschap zit in zijn bloed. Hij wil in complete vrijheid leven. Inmiddels woont hij in het zonnige Spanje in een villa. 

In 2021 had hij als doel gesteld om 5000 abonnees op YouTube te krijgen. Dat doel moest hij even flink bijstellen haha.

Wat is de Cryptonite Crypto Cursus 2.0?

Corné heeft in no-time een flinke following opgebouwd op zijn social media kanalen. We mogen hem tegenwoordig ook zien als crypto-expert.

Wat ik zo vet vind om te zien is dat hij zich daadwerkelijk goed inleest in verschillende coins en alles wat maar met cryptocurrency, blockchain, bearmarket etc. etc. te maken heeft.

Hij heeft hier echt een soort van talent voor. En de kennis die hij in (extreem) korte tijd op doet, deelt hij op zijn YouTube-kanaal en natuurlijk in zijn betaalde cursus Cryptonite.

Cryptonite Crypto Cursus review

Uiteraard besef ik me ook dat ik niet helemaal objectief ben, aangezien Corné en ik samen een bedrijf hadden in het verleden. Toch kan ik wel met 100% overtuiging zeggen dat niemand erin geslaagd is om winst maken met crypto zo hapklaar te maken voor beginners en leken. 

Ik heb veel verschillende crypto cursussen gezien en ja, er zitten zeker goede bij, maar die van Corné is gewoon het meest toegankelijk en zorgt voor de meeste resultaat. Natuurlijk kan het nooit helemaal alleen van een cursus afhangen en moet je zelf nog wel de materie op de juiste manier toepassen.

Zonder implementatie geen resultaat.

Hoe kijken ik en anderen tegen Corné en Cryptonite aan?

Een beetje een gekke vraag natuurlijk. Maar sommige mensen zijn op zoek naar andermans ervaringen met Corné. Nou, het is geen geheim dat Corné gewoon 100% betrouwbaar is en hier is om anderen wegwijs te maken in de wondere wereld van cryptocurrencies.

Kijk voor de grap eens naar één van zijn video's waarin hij live aan het daytraden is met crypto. ERG leerzaam en sowieso gaaf om te zien om mee te kunnen kijken over zijn schouders. 

Meestal kun je aan hoe iemand overkomt en praat wel merken of diegene legit is of niet. Toch kan dit altijd ook een soort van verkapping zijn. Nog steeds zijn er mensen die twijfelen over Corné en bijvoorbeeld of zijn cursussen wel helemaal zuivere koffie zijn.

Ik zie regelmatig dat mensen op zoek zijn naar een Cryptonite Crypto Cursus review. Het is dan wel fijn om te kunnen checken wat andere mensen over hem zeggen. Lees gerust de positieve verhalen van zijn crypto studenten op Trustpilot

Levendige crypto community

Samen sta je altijd sterker dan alleen. Dus hoe zal het aan je succes bijdragen als je met like-minded investeerders en traders elke minuut van de dag kunt sparren.

Corné runt via Discord twee crypto communities via Discord. Voor de standaard discord-community betaal je niks. Iedereen kan zich hierbij aansluiten. Er is ook een premium community. Deze kostte eerst 10 euro per maand.

Aangezien de waarde van deze community zo waardevol bleek is de prijs inmiddels ruim verdubbeld. In de toekomst kan het nog hoger worden, maar wellicht blijft het zo.

Een fijne ontwikkeling bij de lancering van Cryptonite 2.0 is dat er een interne community is bijgekomen. Je krijgt dus zowel de crypto cursus als de community op één plek. Wel zo handig.

Gratis en betaalde tools van Corné Marchand

Naast de betaalde crypto cursus biedt Marchand ook diverse gratis tools aan. Hier kun je direct mee aan de slag zonder dat je hier geld voor hoeft in te leggen. 

Mijn tip is wel om, als je serieus winst wilt maken met crypto, een cryptotraining te kopen. Dat kan natuurlijk de Cryptonite curus zijn, maar er zijn ook diverse alternatieven. 

Alternatieve crypto cursussen

Hieronder enkele alternatieve courses als je je wilt verdiepen in digitale munten en daar winstgevend in wilt handelen.

Corné Marchand Betrouwbaar

Corné Marchand als jouw crypto mentor?

Er zijn vele crypto goeroes in Nederland en België. Denk ook aan Madelon Vos of DoopieCash. Corné Marchand heeft zich als individu bij deze goeroes gevestigd. Staan de video's en kennis die hij meegeeft je aan? Ga dan lekker aan de slag met Cryptonite en wie weet zie ik je gauw in de community!

Over de auteur Robert

Succes ligt voor het oprapen, alleen je moet nog wel even je handen uit de mouwen steken om het te krijgen.

Volg mij

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Jouw Laptop,
Jouw Pinautomaat

Hoe Je Een Passief Inkomen Met Het Internet Maakt

En in volledige vrijheid kunt leven. Ontdek mijn strategie waarmee ik meer dan 10.000 euro per maand verdien.

>