Crypto Parels 2022 Review (AllesOverCrypto) Betrouwbaar Portfolio?

In het Crypto Parels of Crypto Portfolio boek van AllesOverCrypto lees jij precies welke kleine munten volgens Patrick Suiker en Derek Westra de komende tijd in waarde gaan exploderen. Patrick en Derek van Allesovercrypto zijn in mijn ogen dé experts in Nederland op het gebied van cryptomunten. In deze review heb ik het boek Crypto Parels 2022 beschreven. Hebben de heren een volwaardige analyse gedaan om flink geld te verdienen met alternatieve crypto valuta? Of is het allemaal gebakken lucht… Nou, ik kan je alvast verklappen: het is zeker geen gebakken lucht.

Of download hier de Crypto Parels van AOC >>

Wat is Crypto Parels 2022?

Het is een ebook met diverse cryptoparels waarvan Patrick Suiker en Derek Westra verwachten dat ze nog wel eens flink kunnen stijgen de komende tijd. We kennen allemaal de verhalen van mensen die een paar jaar geleden honderd euro in een kleine cryptomunt hebben gestoken. Een jaar later was de munt enorm gestegen hadden deze mensen ineens tienduizenden euro’s en soms zelfs een ton of nog meer winst. Dit had je kunnen zien aankomen. De munten die hard stijgen hebben bijzondere eigenschappen. Ze hebben een sterk ontwikkelteam, een actieve community of andere unieke eigenschappen. Als je op het juiste moment in één van deze pareltjes was ingestapt, had je nu ontslag kunnen nemen van je baan. Genieten van het leven door te teren van cryptowinst.

Het gros van de crypto coins zullen nooit groot worden

Op dit moment zijn er duizenden cryptomunten in omloop. Meer dan 95% van deze munten zullen nooit echt groot worden. De projecten zijn niet onderscheidend genoeg of het team is louche en gaat er met jouw zuurverdiende geld vandoor. Een tijdje geleden was ik al begonnen met crypto trading. Waaronder met behulp van de Crypto Masterclass. Je kunt het Crypto Portfolio van Derek en Patrick los kopen voor 97 EUR maar als je met de volledige course aan de slag gaat, krijg je hem gratis. Voor mij gold dat laatste aangezien ik de gehele masterclass al heb. En ik heb leuk nieuws. Er is één munt voor mij bijzonder succesvol gebleken. Deze coin stond benoemd in de Crypto Parels 2022. Vandaar dat ik zo blij ben met dit ebook en dat ik mijn ervaringen graag met je deel.

Crypto Parels 2021

Vind de winnaars

Je hebt behoorlijk wat kennis nodig van de blockchain en de cryptomarkt om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Gelukkig hebben Patrick en Derek dit onderzoek voor jou gedaan en hebben zij de lijst opgesteld in dit crypto portfolio. Ik mag dan bij voorbaat al zeggen dat ik erg blij ben met dit boek. Maar wat is de kwaliteit van de analyse en hoe duidelijk is het ebook verder? Kun je blind varen op de aanbevelingen of kun je beter maar voorzichtig zijn? Crypto Parels is een beetje te vergelijken met inzage in het boekje van een voetbalscout. De huis-tuin-en-keuken voetballiefhebber kent Frenkie de Jong pas sinds hij bij Ajax in het eerste mocht spelen. De scouts wisten al lang dat Frenkie een supertalent was.

Hoog risico – hoge beloning

Voordat je nu al je spaargeld in de cryptomunten gaat steken die Patrick en Derek aanprijzen, lees even verder. Er is niet zoiets als een zeker rendement. De cryptomunten die veelbelovend zijn, kunnen allemaal nog falen. Niets is zeker, behalve verandering. Zo is er steeds meer concurrentie van andere munten. Of misschien is een munt toch technisch niet veilig. Er kunnen ook dingen gebeuren die buiten de macht liggen van de ontwikkelaars. Misschien stopt een belangrijke beurs ermee, waardoor een munt plots moeilijk te verhandelen is.

verschillende crypto parels

Het is nog altijd zo dat het grootste gedeelte van de munten faalt. Investeren in kleine cryptomunten betekent dus high risk – high reward. Je weet in eerste instantie nooit 100% zeker wat het oplevert. De tijd zal het leren.

Gigarendement mogelijk

Je kunt gigantische winsten pakken. Sommige munten zitten echt nog in de beginfase. Er zijn munten bij met een totale marktwaarde van 4 ton. Als zo’n munt de top 100 haalt, dan is die bij de huidige koersen 40 miljoen waard. Als je dan 100 euro hebt geïnvesteerd, dan heb je over een tijd ineens 10.000 euro. Meer dan nog bij andere investeringen geldt hier dan ook; investeer alleen geld dat je kunt missen. De kans dat je investering verdampt is namelijk zeker aanwezig. Het spreekt zeker voor Patrick en Derek dat zij zelf ook geïnvesteerd hebben in deze munten. Zij hebben ‘skin in the game’. Het boek is echter geen investeringsadvies. Je moet altijd je eigen onderzoek doen voordat je gaat inkopen. Het kan best zijn dat de heren een belangrijke ontwikkeling gemist hebben en dat zij er naast zitten. Vertrouw er dus niet blindelings op, maar doe zelf research.

Opbouw van het e-book

Na een korte inleiding over de opbouw van het e-boek en een uitleg over het onderzoeksproces, kom je terecht bij de criteria die Derek en Patrick hebben gebruikt voor hun analyse.

Onderdelen van de analyse

Het is duidelijk te merken dat de mannen van AllesOverCrypto al wat jaartjes meegaan in de cryptowereld. Zij weten precies waar je op moet letten. Ze weten ook dat niet alles dat heel goed lijkt, ook echt heel mooi is. Zo zijn er honderden cryptomunten die partnerships hebben met grote bedrijven. Alleen ervaren investeerders weten dat dit weinig heeft te betekenen. Je weet immers niet wat voor samenwerking er is. Het is ook op andere plekken duidelijk dat er veel onderzoek is gedaan. Sommige munten zijn technisch enorm vooruitstrevend, maar lossen een niet-bestaand probleem op. De blockchain is ook alleen een oplossing als het iets makkelijker of veiliger maakt.

Welke crypto parel gaat naar de maan

In de kroeg betaal je ook liever met muntjes dan met cryptovaluta.

Technische kennis

Derek en Patrick laten ook zien dat ze over de nodige technische kennis beschikken. Ze weten precies wat ‘the state of the art’ is. Welke technologieën zijn vooruitstrevend en wat is er nodig om een munt veilig of anoniem te maken. Ik vind het enorm sterk dat ze af en toe vragen hebben gesteld aan externe experts. De mannen achter Crypto Portfolio zijn geen programmeurs. Af en toe hebben zij ook gewoon wat input nodig van anderen. Goede zaak dat ze hier open over durven zijn. Klasse!

Meeliften op hypes?

Haast net zo belangrijk als de technische eigenschappen van een munt, is de community. In het e-book wordt duidelijk dat er goed onderzoek is gedaan naar de leden van een team achter een coin. Let wel: er zijn munten die een hele hoge marktwaarde hebben, waarvan niet duidelijk is wie erachter zitten. Het is tot op heden zelfs onduidelijk wie Bitcoin heeft bedacht. Rondom iedere munt zit een community van mensen die erin geloven. Dit is belangrijk voor de kracht van een munt. Er zijn munten die een die-hard following hebben, ook al zijn ze nog erg klein. Ook dit is allemaal uitgebreid onderzocht door AllesOverCrypto.

Analyse per munt

In het e-book worden 10 munten behandeld die veelbelovend zijn. Je vindt per munt een korte samenvatting waarom de munt potentie heeft om flink in waarde te stijgen. De bovengenoemde onderdelen passeren allemaal de revue in de analyse. Belangrijk is dat je ook zelf kritisch bent tegenover een coin:

 • Welke risico’s zijn er?
 • Waar moet je op letten?
 • Welke opvallendheden merk IK op?

Je kunt dan zelf bepalen of je deze risico’s de moeite waard vindt. Of niet… Om de analyse per munt goed te kunnen begrijpen, heb je wel wat basiskennis nodig over de cryptomarkt.

Stel je cryptoportfolio kritisch samen

Sommige van de voor- en nadelen hebben nu eenmaal te maken met techniek en deze zijn niet makkelijk uit te leggen. Wat dat betreft is dit e-book een mooie aanvulling van de Crypto Masterclass. Heb je deze niet gevolgd en heb je de technische kennis niet ergens anders opgedaan, dan moet je af en toe even googlen om uit te vinden wat een term precies betekent. Gelukkig is de analyse zo grondig dat je erop kunt vertrouwen. Je hebt de technische kennis niet per se nodig. Maar het maakt het wel makkelijk.

Verdere instructies

Het investeren in kleine coins betekent ook vaak dat je moet handelen op allerlei kleinere exchanges. Sommige van deze beurzen, zoals Idex, werken anders dan de grote jongens als Binance en Bitvavo. Gelukkig krijg je een uitgebreide handleiding over hoe je munten kunt kopen bij de kleinere exchanges. Staat er allemaal in.

Veiligheid

Minstens zo belangrijk is dat je de cryptomunten veilig opslaat. Zeker als je op een kleinere exchange handelt, zoals TradeOgre, is het onmisbaar dat je de crypto zelf opslaat. ‘Not your keys, not your crypto’ zoals de echte jongens dit noemen. Je krijgt een hele duidelijke uitleg over hoe je de cryptomunten op kunt slaan op een software of een hardware wallet. Zo bescherm je je cryptomunten optimaal tegen hacks.

Je crypto parels veilig opslaan

Wellicht ben je bekend met deze materie, maar als je een beginner bent is dit superwaardevolle informatie. Het laatste dat je wilt is dat je coins tien keer over de kop gaan, om er vervolgens achter te komen dat je niet meer bij je munten kunt.

Crypto Parels 2022 kopen?

Je kunt Crypto Parels kopen via deze link. Je voegt het product toe aan de winkelwagen en je rekent af, bijvoorbeeld met iDeal. Vervolgens kun je gelijk naar het premiumgedeelte om het boek te bekijken.

Crypto Portfolio 2022 inloggen

Je logt in op Allesovercrypto.nl en je gaat naar de sectie met premium content. Hier klik je op Crypto Parels om het e-book in te zien.

Crypto Parels PDF

Een samenvatting van het e-book is ook als PDF te downloaden. Nadat je ingelogd bent in het beveiligde gedeelte, vind je direct onder de afbeelding in de header een link waarmee je het boek kunt downloaden als PDF.

Hoeveel kost het Cryptoparels ebook?

Je kun het boek Crypto Parels kopen voor 97 EUR. Koopje als je kijkt naar de mogelijke winst die je kunt maken. Sla 1 keer een goede slag met een coin en je hebt al winst gemaakt dankzij het ebook.

Conclusie van deze Crypto Portfolio 2022 review

Het ebook Cryptoparels lijkt in eerste instantie behoorlijk aan de prijs. Totdat je ziet hoeveel research Patrick en Derek hebben gedaan in deze digitale munten. Ze hebben dan nog alleen de 10 beste munten beschreven. Moet je je eens voorstellen hoeveel zeeën aan tijd jou dit scheelt. Simpelweg door even een kleine 100 euro over te maken. In totaal hebben Derek en Patrick tachtig munten goed onderzocht. Er zijn dus nog tientallen andere munten die wel zijn onderzocht, maar die de lijst niet hebben gehaald. Als je al dit werk zelf zou moeten doen, ben je honderden uren bezig. Als jij dat leuk vindt, be my guest 😉

Het is een zeer goed onderbouwd boek

Het onderzoek naar de verschillende munten is zeer goed uitgevoerd en de argumenten zijn overtuigend. Je leest niet alleen mooie verhalen over hoeveel geld je kunt verdienen, Juist ook de risico’s komen aan bod. Hoe waardevol het boek echt is, moet nog blijken natuurlijk. In ieder geval is één coin sowieso al heel goed uitgepakt voor mij. Voor de anderen we dat pas over een jaar of drie als de munten hun potentie hebben waargemaakt. Of niet natuurlijk. Het eindoordeel over Crypto Parels is in ieder geval erg positief. Er is gedegen onderzoek gedaan door twee mensen die je tot de belangrijkste experts van Nederland op het gebied van crypto kunt rekenen. Belangrijk is ook dat de mannen zeer transparant en betrouwbaar zijn. Realiseer je alleen wel dat dit geen enkele garantie is voor torenhoge rendementen. De kans op een goed resultaat is zeker aanwezig. Maar niets is zeker.

Voordelen

 • Scheelt je honderden uren aan analyse
 • Goede argumenten over waarom een munt in waarde kan stijgen, maar ook over de risico’s
 • De lijst wordt steeds bijgewerkt aan de hand van nieuwe ontwikkelingen
 • Duidelijke uitleg over hoe je een munt kunt kopen en bewaren
 • Derek en Patrick hebben zelf ook geïnvesteerd – skin in the game noemen we dat
 • Mogelijkheden voor gigantische rendementen
 • Belangrijkste: sommige analyses hebben zich al bewezen. Het is dus niet zomaar uit de lucht gegrepen!

Nadelen

 • Soms hebben de sterke punten van een munt te maken met techniek. Dit is niet uit te leggen zonder dat je technische termen gebruikt. Als je nog nooit iets met cryptovaluta hebt gedaan, dan begrijp je niet alle argumenten even snel. Hiervoor dien je eerst kennis te hebben gemaakt met cryptocurrency.
 • Investeren in kleine cryptomunten is per definitie heel risicovol. De kans is aanwezig dat je (een deel van) je inleg verliest. Probeer dit in te calculeren.

Tot slot: mijn ultieme crypto parel

Voor mij was er 1 munt in het bijzonder die het goed heeft gedaan. Hier wil ik graag deze cryptoparels review mee afsluiten. Het gaat hier om de Voyager Token (VQX) die voorheen alleen op Binance te koop is maar nu ook op Bitvavo. Deze munt is in korte tijd x50 gegaan. En dat is precies wat Derek en Patrick hadden voorspeld. 

Door tijdig hierin te investeren zijn er mooie dingen gebeurd. En VQX zal naar verwachting nog verder stijgen. Natuurlijk, je kunt nooit in een glazen bol kijken. Maar met de sterke analyse en het grondige onderzoek naar de achterliggende intenties en projecten van deze coin, zaten ook Patrick & Derek op het juiste pad. 

Inmiddels heb ik een deel Voyager Tokens laten uitcashen en laat ik een ander deel bij Binance staken in het earn gedeelte. Mij hoor je niet klagen.

Dit was mijn crypto parels review. Hopelijk kun je op basis hiervan een keuze maken of je het ebook aanschaft of misschien wel met de volledige cursus aan de slag gaat.

In dat geval zie ik je snel in de community!

Disclaimer: niets uit dit artikel of de website mag worden gezien als financieel advies. Het is puur ter educatie en informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De keuzes die je maakt zijn volledig op eigen risico. Je bent 100% verantwoordelijk voor de winsten en verliezen die je maakt. Er is altijd een risico op het verliezen van je geld bij beleggingen en investeringen. 

Of download hier de Crypto Parels van AOC >>

Plaats een reactie