Dropship Academy 4.0 Review (Joshua Kaats) Betrouwbaar? Mijn Ervaring!

Welkom bij de Dropship Academy review van Joshua Kaats. In deze recensie deel ik met je mijn ervaringen met zijn nieuwste dropshipping masterclass en of het jouw geld waard is of niet.

Wat je gaat ontdekken:

 • Waarom dropshipping zo’n krachtig & mooi businessmodel is
 • Wat de Dropship Academy 3.0 is en hoe het is opgebouwd (volledige inhoudsweergave)
 • Wie is Joshua Kaats, is hij betrouwbaar en waarom heeft HIJ recht van spreken?
 • Mijn ervaringen en concrete resultaten over 6 maanden met de cursus
 • Praktische informatie over Joshua’s cursus

Voor een verdiepende uitleg inclusief extra tips raad ik je aan de gratis dropship masterclass te volgen van Nederlands’ bekendste dropshipper – Joshua Kaats.

Wat is de Dropship Academy?

Joshua Kaats is een sterke ondernemer. Hij heeft een academie opgezet waarin je leert van 0 naar 10K (of meer) te gaan met dropshipping. Maar wat houdt dropshippen nou precies in? Dit is de betekenis in een paar zinnen:

Je gaat een winstgevende webshop opzetten waarbij je ZELF geen inventaris, voorraad en transport hoeft te regelen. Jij geeft de producten weer, zorgt voor bezoekers (organisch of betaald) naar je shop, waarna de leverancier de opdracht krijgt te leveren zodra de klant een bestelling plaatst.

Dropship Academy review op video

Waarom dan een dropshipping webshop?

Hopelijk volg je me. In simpele woorden komt het erop neer dat jij een webshop maakt waarop je allerlei producten weergeeft. Stel je ziet de potentie in het verkopen van vissersspullen en maakt de website visexpert.nl waarop je allerlei producten gaat verkopen voor (toekomstig) vissers.

Mensen ontdekken jouw website. Bijvoorbeeld via Facebook/Instagram advertenties of puur door een gerelateerde zoekopdracht via Google.

Ze zijn geïnteresseerd. Kopen een product. De leverancier aan wie jij jouw webshop hebt gekoppeld (leer je in de Dropship Academy 3.0) krijgt een seintje; lever product X en Y. Zij gaan nu voor je (klant) aan de slag.

De klant koopt. De kosten worden betaald. Denk aan een commissie voor je leverancier en verzending. De rest gaat naar jou. En that’s it. Verder hoef je weinig te doen. Dat is het mooie van dropshippen.

Is het dan écht zo makkelijk?

Waarschijnlijk krijg je de indruk dat dit doodeenvoudig klinkt. En het grappige, in mijn ervaring is het dat ook. Het principe van dropshipping is in essentie heel simpel.

Alleen komt er natuurlijk heel veel bij kijken. Ten eerste wil je GOED onderzoek doen naar welke producten je wel en welke producten je absoluut niet wilt gaan verkopen.

Als je dat aspect op orde hebt, is het belangrijk om je webshop sterk in te richten. Overzichtelijk, strak, professioneel en makkelijk in gebruik. Je wilt vertrouwen uitstralen, zodat mensen bij JOU willen kopen.

En zo zijn er nog meer aspecten die van cruciaal belang zijn, vandaar die uitgebreide cursus uiteraard.

Bekijk de video’s NIET…

Niet alleen. Maar pas de theorie DIRECT toe in de praktijk.

Je kunt kijken tot je een ons weegt. Als je de lessen niet toepast. Wanneer je geen actie onderneemt, bereik je net zoveel als met het kijken naar een serie op Netflix:

NIETS.

I know. Het is niet leuk om te horen. Ik weet ook dat de meeste mensen dit niet willen horen. Maar het is nu eenmaal zo. Er gaat eerst (flink wat) werk vooraf aan succes.

Mensen die denken dat het succes van Joshua Kaats, Jia Ruan (Bol Masterclass & Unstoppable Mindset)  en mijzelf zomaar zijn aan komen waaien… die leven in een illusie.

Ik weet dat het niet fijn is dat ik dit nieuws breng. Maar ik doe het tochGoed nieuws

Aan de andere kant is het juist fijn om te weten. De meeste mensen zijn namelijk niet bereid om de tijd en moeite op te brengen om succesvol te worden. De meeste mensen gaan van de ene get-rich-quick methode naar de andere.

En iedere keer opnieuw komen ze bedrogen uit. Ze hopen rijk te worden door enquêtes in te vullen. Of door schema’s te gebruiken in online casino’s.

Gaat ze niet lukken. Als jij succesvol wilt worden en in vrijheid wilt leven, dan dien je daar moeite voor te doen. Offers te maken. Veel tijd te steken in jouw visie en idealen.

Wanneer jij bereid bent om dat te doen, dan ben je uniek. Want vrijwel niemand doet dat. En daarom is het fijn om te weten:

Er is een mogelijkheid dat jij succesvol en rijk wordt. De meeste mensen willen hier de moeite niet in steken. Wanneer jij dat WEL doet hoef je je niet druk te maken over (veel) concurrentie. Een buitenkans.

Laten we nu verder gaan met wie de cursusleider precies is. Daarna krijg je een kijkje in de inhoud van Joshua’s cursus (en waarom alle onderdelen zo belangrijk zijn). Vervolgens zie je mijn concrete ervaringen en resultaten van 6 maanden van de cursus en geef ik je wat praktische info

Wie is Joshua Kaats?

In eerste instantie had ik mijn twijfels bij Joshua. Vooral naar aanleiding van de negatieve reacties die je her en der kunt vinden. Hij kwam op mij over als een soort hiphop dude die toevallig met een slim idee veel geld heeft verdient.

En vervolgens zijn methode verkoopt voor 1K of meer per persoon.

Niets is minder waar. Geloof me, Joshua is echt een sterke ondernemer. Hij investeert veel in zichzelf en streeft er constant naar om de beste versie van zichzelf te worden.

Ook al is hij nog jong, hij komt op mij in de Dropship Academy veel volwassener over dan de meeste 40 plussers

Negatieve reacties

Ik merk dat de meningen over Joshua sterk verdeeld zijn. Maar in mijn ervaring is dat bij iedereen die veel succes heeft behaald het geval.

Kijk naar Jia Ruan (Bol Masterclass & Unstoppable Mindset) bijvoorbeeld. De meningen over hem zijn STERK verdeeld. De één zweert bij hem, terwijl de ander hem verschrikkelijk vindt.

Of Boyd Hoek (SMMB Masterclass). De één vindt hem sh*t, de ander vindt hem geweldig.

Zelf (OnlineRijkdomSpecialist) krijg ik ook veel wisselende comments. De één vindt me geweldig. De ander wil niets van me weten.

Hieruit kan ik slechts één conclusie trekken. Dat is dat je ZELF een conclusie moet trekken. In mijn ervaring zijn de negatievelingen vooral jaloers op het succes van anderen.

Ze zijn boos op zichzelf omdat ze zelf niet het succes, geluk en de vrijheid hebben die ze bij iemand anders wel zien. Deze frustratie en woede uiten ze vervolgens door iemand anders naar beneden te halen.

Ik zie regelmatig uitspraken als “Joshua Kaats is een oplichter” of “hij troggelt je geld af en is niet te vertrouwen” voorbijkomen.

Voor veel mensen is dit een soort copingmechanisme geworden. De gebreken die ze bij zichzelf ervaren, uiten ze door anderen naar beneden te halen. Zeuren kunnen ze als de beste, maar actie ondernemen om hun problemen op te lossen… ho maar!

 • Om laagdrempelig kennis te maken met het Dropship Academy model raden we ook de gratis dropship training aan. Deze is vooraf opgenomen door Joshua Kaats en direct te volgen.

Mijn persoonlijke ervaring met Joshua Kaats

Wat ik van Joshua vind? Hier kan ik heel kort over zijn.

Topgozer. Echt een topgozer. Dat is niet cynisch bedoelt. Hij is in mijn ervaring oprecht, transparant en een ware expert in zijn vakgebied. Als het aan mij ligt mag je al die negatieve reacties links laten je liggen. Ga uit van jouw eigen ervaring.

Kijk maar eens hoeveel waarde hij weggeeft in één gratis training. Zegt genoeg lijkt me.

Mensen die zeggen dat Joshua Kaats niet betrouwbaar is of zelfs een oplichter, weten niet waar ze het over hebben. Is mijn mening 

“Alle informatie is toch gratis te vinden?”

Ik hoor mensen ook wel eens zeggen “Waarom zou ik een cursus van €1000,- of meer aanschaffen als ik alle informatie ook gratis via YouTube kan vinden?”

Zeker is er veel gratis informatie beschikbaar over dropshipping in Nederland en België. Vele video’s, artikelen en podcast-shows zijn hieraan gewijd. En ongetwijfeld kun je hiermee uit de voeten.

Er zitten echter wel een aantal nadelen aan het bij elkaar moeten rapen van al deze gratis informatie.

Ik zal er vijf noemen:

 • Je gaat alle informatie zelf bij elkaar rapen. In de cursus hoeft dat niet. Je legt een bedrag neer en hebt alle informatie die er nodig is om succes te behalen met dit verdienmodel op één plek.
 • Je zal zelf gaan ordenen en een volgorde uitvinden. In de cursus hoeft ook dit niet. Alles staat op volgorde. Je begint bij de eerste module en doorloopt alles op volgorde, tot aan de laatste module. Daarna komen de bonussen. Geen gedoe met informatie bij elkaar zoeken en maar een weg zien te vinden.
 • Je mag zelf het kaf van het koren scheiden. Er is veel waardeloze informatie in omloop. Met de Dropship Academy haal je kwaliteit in huis. Ieder stukje informatie draagt bij aan het grote geheel: dat jij in vrijheid kan leven dankzij het internet. Geen uitzoekwerk of de informatie klopt of niet, bij Joshua WEET je dat het klopt.
 • Gratis informatie bespaart op korte termijn geld. Op lange termijn KOST het je geld. Het ding is, tijd is geld. Door alles zelf te willen uitvinden ben je heel veel tijd kwijt. Veel meer dan nodig. Hierdoor loop je veel geld mis dat je had kunnen verdienen door direct met de juiste info aan de slag te gaan.
 • Je gaat veel onnodige fouten maken. Joshua Kaats is inmiddels een gevestigde naam in dropshipping Nederland/België. Hij geeft je les en informatie zodat jij niet dezelfde fouten gaat maken die hij wél heeft gemaakt. Waarom zou je jezelf het aandoen om 1001 fouten te maken (en je eigen succes in de weg zitten) als je dat makkelijk kunt voorkomen?

De keuze ligt uiteraard helemaal bij jezelf. Wil je liever geen geld uitgeven aan (waardevolle) informatie, maar vervolgens wel lopen worstelen met deze “gratis” kennis? Of leg je een bedrag neer, zodat je de kortste route naar succes voor jezelf uitstippelt? En bespaar je je daarmee een hoop frustratie en tijd. You’re choice.

Joshua Kaats ‘walks the talk’

Goed. Even terug naar Joshua. De man achter de Dropship Academy. Hij is betrouwbaar, transparant en eerlijk. Is mijn ervaring in ieder geval.

Niet alleen is hij zeer succesvol in het dropshippen en met zijn webshops. Hij is ook nog is zeer kundig in het geven van cursussen. Hij legt alles goed uit. Duidelijk en helder.

Ongetwijfeld heb je de video gezien van Kaats waarin hij laat zien dat hij niet één, maar twee geinige auto’s heeft aangeschaft. Een Lamborghini én een Ferrari. Echt fijne wagens hoor.

Het blijkt inmiddels wel dat de lambo total loss is. Bedankt cementwagen. Hopelijk is Josh goed verzekerd…

Je kunt veel zeggen en denken. Je kunt het hem gunnen. Je kunt afgunstig naar Kaats zijn. Het maakt allemaal niet uit, want er is in ieder geval één sterke conclusie uit te trekken. Joshua Kaats walks the talk.

Dit, in tegenstelling tot vele andere “goeroes”. Hij heeft zijn auto’s niet hoeven huren. Maar heeft ze gewoon afgetikt.

Joshua is niet succesvol geworden door een enkel en alleen een methode te verkopen. Nee, hij heeft de weg zelf eerst afgelegd. Hij heeft voor zichzelf een methode ontwikkeld en is daar succesvol in gebleken. Vervolgens heeft hij daar een cursus omheen gebouwd om het anderen zoals jij en ik het te leren.

Je kunt het haten. Of je kunt je oren en ogen goed openen. Zien wat hij doet om dit voor elkaar te krijgen en daarvan te leren.

Huidige leeftijd & vermogen van Joshua

Op 15 december 2020 wordt Joshua 25 jaar oud. Hij is namelijk op 15/12/’95 geboren. Hoeveel vermogen hij op zo’n jonge leeftijd heeft vergaard, wordt uit zijn cijfers niet duidelijk.

Hij beheert ook meerdere bedrijven, waaronder met Sven Jansen, maar ook zelf. Daarnaast investeert hij in diverse andere (winstgevende) projecten onder toeziend oog van Vasco Rouw.

De net-worth van Joshua Kaats is daarom onbekend.

Voorbeelden en rolmodellen voor Joshua

Aan de reacties binnen de Dropship Family te zien en de comments onder alle video’s, verhalen, posts etc. van Joshua wordt het wel duidelijk.

Joshua Kaats is voor veel mensen als een soort rolmodel. Mensen zien Joshua als dé master dropshipper. Er is zelfs een heuse Joshua Kaats fanclub opgericht op Instagram.

Alleen is het goed om je één ding te beseffen. Joshua’s skills, kennis en autoriteit zijn niet zomaar komen aanwaaien. Want ook hij heeft enkele rolmodellen. Hij heeft zelfs een mentor.

Dit zijn drie belangrijke spelers in zijn ondernemerschap:

 • Tony Robbins. Behoeft volgens mij geen verdere uitleg. Joshua woont regelmatig seminars bij en gaat in gesprek met Tony onder andere over het voeren van een succesvolle business.
 • Vasco Rouw. Van The Millionaires Club. Dit is de mentor van Joshua.
 • Eelco de Boer. Van Winst.nl.

Daarnaast is hij goed bevriend met Martijn van Tongeren (IMU). En zo heeft hij allerlei connecties met succesvolle ondernemers. Zowel nationaal en internationaal.

Het komt erop neer dat Kaats zich omringt met like-minded-people. Mensen die ofwel verder zijn dan hemzelf, of op eenzelfde niveau zitten. Hierdoor kan hij blijvend groeien als persoon. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Overzicht van Dropship Academy 4.0

Goed. Nu de cursus, ook wel de dropshipping masterclass genoemd. Hieronder ga ik alle hoofdonderdelen belichten. Zo weet je precies wat je van deze training kunt verwachten. En hoe de opbouw eruit ziet.

Zodra je gebruik gemaakt hebt van de speciale Dropship Academy deal en je ingelogd bent, krijg je toegang tot alle inhoud. Zie de afbeelding hieronder voor een overzicht.

Lees de blog verder voor een complete uitleg over ieder onderdeel.

dropship-academy-review

Introductie

Welke cursus begint er nu niet met een (korte) introductie? Zo ook de Dropship Academy. Joshua Kaats heet je van harte welkom en feliciteert je met jouw aankoop.

Hij maakt je snel wegwijs in het systeem en laat je in de introductievideo zien waar je alles kunt vinden. Ook vertelt hij welke stappen je eerst moet ondernemen om goed beslagen ten ijs te komen.

Zoals je in de overzichtsafbeelding kunt zien, dien je te beginnen bij het onderdeel Dropship Academy 3.0 links bovenin. De rest is allemaal bonus.

De meeste bonussen krijg je er gratis bij, maar er zitten ook (optionele) opties bij waar je aanvullend voor dient te betalen.

Die betaalde opties zijn pas voor latere zorg. Begin nu eerst maar eens met de Academy. Houd het simpel voor jezelf en overweldig jezelf niet met de hoeveelheid beschikbare informatie.

Keep your head cool.

Begin bij het begin. Stapje-voor-stapje bouwen aan jouw business. Alles komt vanzelf aan bod, zodra daar de tijd voor is.

Mindset & Big Picture

Een mindset die NIET te stoppen is, is onmisbaar voor een succesvol leven. Wanneer je mindset niet op orde is (je algehele overtuigingen, gedachten en attitude) zal je geen succes behalen. Zo simpel is het.

Met de juiste mindset behaal je ieder doel dat je voor ogen hebt.

Heb je echter een mindset die niet deugt? Dan zal je geen succes behalen, niet productief zijn, geen focus kunnen houden en geen discipline hebben om jouw beoogde doelen te bereiken.

Joshua is hier zich maar al te bewust van. In acht lessen laat hij je zien wat ervoor nodig is om een unstoppable mindset te krijgen.

Je gaat je kijk op het leven en jezelf aanpassen, zodat je gewired wordt voor SUCCES. Denk aan onderwerpen als ‘hoe om te gaan met falen’, ‘lange termijn visie’ en ‘conditionering’.

Hier wil ik zelf nog aan toevoegen dat je een onuitputtelijk geloof in jezelf dient te hebben als je dit tot een succes wilt maken.

Product- en Niche Research 

De keuze voor een niche (richting/onderwerp van je webshop) en product(groep) is een zeer belangrijke, doch ernstig onderschatte beslissing binnen jouw business.

Zo zijn er verschillende producten en niches die je beter niet kunt kiezen.

Deze zijn ofwel niet rendabel, of ze zijn slechts tijdelijk rendabel (denk aan trends) of de concurrentie is VEEL te groot.

Joshua laat je in 15 lessen zien waarom en hoe je goed onderzoek moet doen naar jouw niches en producten.

Dit doe je dus VOORDAT je daadwerkelijk iets gaat opbouwen. Wanneer je faalt in een goede voorbereiding, ben je je aan het voorbereiden op falen.

Joshua Kaats dropshipping

Online Marketing 101 

Hoe zorg je ervoor dat je bezoekers naar je website krijgt? En hoe maak je deze bezoekers vervolgens tot klanten? Hoe en wat dien je te communiceren? Wat maakt JOUW WEBSHOP uniek? En waarom dienen mensen bij JOU te kopen en niet bij Piet?

In het onderdeel Online Marketing 101 leer je de absolute basis van hoe je klanten aantrekt en hoe je consumentengedrag beïnvloed. Je leert in 6 lessen hoe je een bezoeker omtovert naar een koper.

Onweerstaanbaar Aanbod 

Het systeem van Joshua is dodelijk eenvoudig. Dat heb ik al eerder gestate en ik blijf erbij. Het is in essentie echt “alleen” een kwestie van:

 • Gezien worden door geïnteresseerde mensen
 • Deze mensen naar de perfecte productpagina leiden (waarop je de juiste omschrijving, naam, afbeelding, prijs etc. weergeeft)
 • Zorgen dat ze één of meerdere producten in het winkelmandje plaatsen
 • Het winkelmandje dermate inrichten, zodat ze snel en makkelijk kunnen betalen
 • Na betaling zorgen voor de juiste levering, service en eventuele nazorg

Dit en meer leer je in het onderdeel Onweerstaanbaar Aanbod. Je kunt het een beetje zien als les in de Psychologie achter een Webshop.

Alles wat ik in dit artikel beschrijf komt misschien wat serieus over. Maar weet je wat het is, het is allemaal gewoon super leuk om te doen. Een winstgevende dropshipping webshop bouwen is een heerlijke tijdsbesteding. Het belangrijkste is denk ik om er echt plezier in te beleven. Als je geen plezier hebt in dit businessmodel, is het waarschijnlijk niet JOUW businessmodel.

Dropship Academy ervaring

Winstgevende Webshop 

Het echte werk. Het leuke werk. Je gaat JOUW WEBSHOP BOUWEN.

De producten. De apps. De pagina’s (zoals voorwaarden, contact, over ons, leveringspagina etc. etc.). Alles wat ervoor nodig is om jouw winstgevende webshop te bouwen komen in deze lessen aan bod.

Nu heb je echt het gevoel dat je iets moois aan het bouwen bent. Jouw persoonlijke “geldmachine”. Zo voelde het voor mij in ieder geval. Ook al kwam er uiteraard nog niet direct geld binnen, je zet echt iets moois neer waar je (hopelijk) trots op bent.

Heb je dit af, dan is het alleen nog een kwestie van bezoekers krijgen.

Stap voor stap laat Joshua je zien hoe je van niets naar een sterke webshop gaat. Het zijn allemaal vrij korte lessen, wat het makkelijk maakt om snel iets prachtigs neer te zetten.

Systemen & Automatisering 

In dit onderdeel van de Dropship Academy leer je hoe je jouw business voor minimaal 85% kunt automatiseren. Dit betekent dat je zelf nog maximaal 15% actief “aanwezig” moet zijn om je business winstgevend te laten zijn.

Dat betekent ook dat een dropshipping webshop niet zorgt voor een VOLLEDIG passief inkomen. Je moet dus toch zo nu en dan (ook als alles al helemaal loopt) wat tijd in je shop(s) steken.

In mijn ervaring is overigens dat geen enkel businessmodel volledig passief te maken valt. Of je nu bezig gaat met een social media marketingbureau, gaat beleggen of als affiliate marketeer te werk gaat…

Je blijft altijd verantwoordelijk voor de groei en het onderhoud van je business(es). Hier gaat altijd wel wat tijd inzitten. Ook als je alle taken hebt uitbesteed, spreek je als ‘hoofd’ van je business altijd nog geregeld met de leidinggevenden binnen jouw business(es).

Zelf besteed ik nu nog zo’n 4 tot 5 uur per week aan mijn webshops. Erg lekker voor het geld dat ik ervoor terugkrijg. Meestal spendeer ik iedere woensdagochtend hieraan. Dan is alles weer bij.

Facebook Geldmachine 

Je kunt op meerdere manieren bezoekers naar je webshop krijgen. Doorgaans zijn er twee ‘soorten’ verkeer (bezoekers) naar je shop. Betaald verkeer en organisch verkeer (gratis).

Ik maak gebruik van beide. In mijn optiek spelen beide vormen van verkeer een even belangrijke rol.

Op het moment dat het gratis verkeer niet “meewerkt” heb je altijd je betaalde verkeer nog. En vice versa.

In dit onderdeel laat Joshua het belang van Facebook zien en waarom dit zo’n ontzettend handige tool is om precies JOUW doelgroep te targeten (bereiken).

Hier heeft hij 23 lessen over en gaat echt de diepte in.

Dropship Academy facebook blueprint

Kijk, wat heel mooi is aan Facebook, is dat het ontzettend veel gegevens verzamelt van al haar gebruikers. Facebook weet precies wat jij leuk vindt, waar je je in verdiept, wat je bezig houdt en -als je online aan het shoppen bent- wat je zoekt.

Stel dat jij een webshop hebt met picknicktafels. Jij hebt je Facebook advertenties zo ingesteld dat mensen die op zoek zijn naar een picknicktafel jouw advertentie zien.

Ik zoek naar een steigerhouten picknicktafel en ineens komt jouw advertentie langs op mijn tijdlijn. Ik ga naar je website en koop één van de picknicktafels. Zo simpel is het.

Alle ins en out over hoe je Facebook & Instagram inzet om jouw kassa te laten rinkelen, leer je in dit uitgebreide onderdeel.

Facebook Ads Advanced

Je kunt wel handenvol geld gaan uitgeven aan advertenties via verschillende social media kanalen.

Maar als je ‘zomaar wat doet’ ben je net zo strategisch bezig als aan de roulettetafel van Holland Casino. Je zet je geld in op een bepaald vlak, wacht en hoopt maar dat het iets oplevert.

Zonde. Hierdoor gaat veel geld (en moed) verloren.

Je wilt jouw dropshipping business niet laten afhangen van geluk.

Nee, je wilt weten wat WEL en NIET werkt. Je wilt precies die dingen doen die slechts 1% van de mensen doet, maar waar WEL de meeste en beste resultaten uit voortkomen.

Precies dat laatste leer je in deze Facebook Ads Advanced serie. Je ontdekt hoe je social media ten volle benut om maximaal resultaat te behalen.

Bonusmateriaal

Je hebt werkelijk geen idee wat je te wachten staat. Eerst heb je de ‘normale’ Dropship cursus. Daarin krijg je al een ton aan informatie. Even opsommen wat je in het hoofdonderdeel allemaal leert:

 • Het opzetten en opschalen een winstgevende, betrouwbare webshop
 • Hoe je (steeds meer) bezoekers krijgt in je online winkel
 • Hoe je deze bezoekers (steeds makkelijker) omtovert tot klant
 • En vervolgens alles zoveel mogelijk automatiseert en blijft optimaliseren.

Als je dat voor elkaar hebt denk je waarschijnlijk dat het klaar is. Want, wat is er nog meer voor nodig om een winstgevende online winkel op te zetten? Dit is toch waar het om draait?

Dat klopt. Deels. Echter, de bonussen uit de Dropship Masterclass zorgen dat jouw business x10 gaat. Vrijwel alles wat Joshua Kaats aan extra’s toevoegt aan de Dropship Academy is tijdloos en extreem waardevol.

Lees deze review verder om te zien waarom.

Dropship Academy bonussen

Groepscoaching + Coachingbibliotheek 

Extreem waardevol. Ik denk dat dit één van de meest onderschatte bonussen is van de academy. Dit. Is. GOUD.

Iedere week wordt er een groepscoachingsessie gehouden. Hier worden belangrijke nieuwtjes omtrent dropshipping besproken. Je kunt je successen en knelpunten delen.

Uiteraard kun je je vragen en uitdagingen ALTIJD stellen in de Facebook Community. Maar in deze groepscoaching wordt er veel dieper ingegaan op jouw vragen.

Regelmatig zit Joshua Kaats er zelf bij, maar ook de dropship coaches zoalsRick Kerstens, Maik Biemans en Jaap Huisman. Buiten de reguliere vragen en normale coaching besteden ze altijd aandacht aan nieuwtjes.

Zo nu en dan nodigen ze gasten uit die een belangrijke boodschap hebben om jouw business/visie een boost te geven.

Je kunt live aanwezig zijn bij de groepscoachings of de opnames altijd later terugkijken.

VIP-Coaching Opnames

Ik vind vooral de bestaande VIP Coachingsessies zeer waardevol. Deze zijn specifiek opgenomen voor hoe om te gaan in met een crisistijd. Op het moment van schrijven zitten we namelijk in april 2020. De Coronavirus crisis is in volle gang en zet iedereens leven even op zijn kop.

De VIP Coachingsessies laten je zien waarom je juist NIET met de massa mee wilt gaan (en gaan hamsteren), maar veel slimmere beslissingen kunt maken.

Wanneer iedereen de hand op de knip houdt bijvoorbeeld, ga ik juist meer geld uitgeven.

Joshua, Jaap en Vasco leggen meerdere principes uit zodat je niet afzwakt in deze crisistijd, maar juist veel sterker uit zo’n moeilijke periode stapt. Ze geven je een andere mindset mee; pak je kans nu iedereen zich terugtrekt.

“Als je je door de meest uitdagende tijden weet heen te slaan, dan zal je alleen maar meer succes behalen zodra de wind weer mee zit.”

Facebook Ads Blueprint 

De (digitale) wereld is ontzettend dynamisch. Zo ook alle social media kanalen als Facebook en Instagram. Vandaar dat Joshua een volledig nieuw onderdeel over hoe je Facebook moet meesteren heeft toegevoegd aan de Dropship Academy 4.0.

Je krijgt een complete casestudy van één van zijn webshops te zien, waarin hij stap-voor-stap laat zien wat hij onderneemt om op te schalen naar €10K per dag.

Binnen deze bonus zit het onderdeel de €10K Per Dag Blueprint. Erg leerzaam en super om te zien hoe een expert dit aanpakt.

Je leert effectief data te analyseren en waarom het zo belangrijk is om bepaalde doelgroepen uit te sluiten van jouw advertenties (aangezien dit enkel geld KOST, zonder dat het iets oplevert).

Joshua Kaats Case Study

Deze principes heb ik zelf toegepast in mijn campagnevoering en hebben snel voor prachtige resultaten gezorgd.

Google Ads Blueprint 

Google is een uitstekende bron voor verkeer. Wat je gaat merken is dat op sommige momenten je Facebook advertenties niet worden toegelaten of worden uitgezet.

Het kan zelfs gebeuren dat je advertentie-account tijdelijk wordt geblokkeerd. Ik spreek uit ervaring haha. Dan kan maar zo zijn dat je dan enkele dagen niet op Facebook kan adverteren.

Met als je gevolg dat je enkele dagen geen sales draait.

Dat willen we natuurlijk niet hebben. Google is dan een uitstekend medium om toch verkeer en potentiële bezoekers aan te trekken.

In mijn ogen zijn dit de twee grootste verschillen tussen adverteren via social media of adverteren via Google:

Facebook adverteren is vooral inzetbaar voor impulsaankopen. Immers, de klant heeft al eens eerder in een bepaald product/dienst interesse getoond en krijgt vervolgens jouw ad te zien op zijn/haar tijdlijn. De klant gaat naar jouw webshop middels de Facebook ad en koopt het product.

Mensen die jouw advertentie via Google zien, zijn heel gericht aan het zoeken. Dit is dus minder inzetbaar voor impulsaankopen, maar juist meer bij zoekgerichte en doordachte aankopen.

Hoe je jouw Google Advertenties effectief inzet waardoor je meer potentiële bezoekers krijgt leer je in dit onderdeel. Ook krijg je les in hoe je pottenkijkers (mensen die wel bij je komen kijken, die je geld kosten, maar niets kopen) uitsluit.

Finance Module 

Een apart onderdeel van Raymond Geleijnse over boekhouding, administratie en hoe je je geld sterk managede. Ook wordt specifiek besproken welke rechtsvorm je het beste kunt kiezen (ZZP/BV/Stichting etc.).

Er worden voor- en nadelen besproken over de belangrijkste rechtsvormen en daaruit kun jij dan een conclusie trekken. Zelf heb ik (op dit moment nog) een eenmanszaak.

Daarnaast krijg je les in belastingen, BTW afdragen en ook welke kosten allemaal van je winst afgehaald kunnen worden.

Beste uit deze bonus vind ik het mindset dingetje.

Je krijgt namelijk tussen neus en lippen door inzichten over hoe je als goede ondernemer het beste met geld omgaat. 

Dropshipping masterclass finance module

Versus hoe een slechte ondernemer met het geld op zakelijk- en privévlak omgaat. Sterke bonus over het omgaan met al het geld dat er in- en uitkomt binnen jouw dropshipping business.

Platinum Partner Secrets

Joshua Kaats is lid van het Platinum Partnership van Tony Robbins. Hier betaalt hij $100K per jaar voor. Dit gaat gepaard met evenementen (Masterminds) die hij jaarlijks bijwoont.

Hieruit haalt hij veel belangrijke lessen en insights. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Zijn belangrijkste lessen van de meest recente Platinum Partner Mastermind deelt hij in deze bonus met jou als Dropship Academy lid.

Het gaat dus niet specifiek over dropshipping of e-commerce, maar echt over algemene businessvoering en hoe je je beste leven leeft.

Meest waardevolle gedeelte uit deze bonus is het onderdeel “De 5 Stappen naar Financiële Vrijheid”. Doe er je voordeel mee.

Dropshipping Advanced

Dit is niet zomaar een bonus. Hiermee til je jouw business NOG verder naar het volgende niveau. Dit onderdeel bevat 6 subonderdelen:

 • E-mail marketing
 • Boost je inkomen (meerdere manieren)
 • Chatbot domination
 • Klantenservice
 • Google SEO
 • Affiliate Marketing

Hierdoor krijg je de mogelijkheid om nóg meer uit te breiden. Zo zie je maar, er zit telkens de mogelijkheid in voor jouw bedrijf om te groeien.

Dat vind ik zo mooi aan de Dropship Academy. Het is echt een waardebom.

 • Om laagdrempelig kennis te maken met het Dropship Academy model raden we ook de gratis dropship training aan. Deze is vooraf opgenomen door Joshua Kaats en direct te volgen.

Alles op z’n tijd

Het is belangrijk om niet overweldigd te worden door ALLES wat je in de dropshipping masterclass terugvindt. Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat je nu denkt:

“Wow… moet ik dit ALLEMAAL gaan doornemen?”

Mijn advies is en blijft: doe het stapje-voor-stapje. Begin gewoon bij het begin en laat het allemaal op je afkomen. En houd vooral de volgorde aan waarin je alle informatie aangeboden krijgt.

Laat je niet ontmoedigen door de hoeveelheid informatie die er op je afkomt. Met ervaring landt het allemaal vanzelf en krijgt het een plek.

Nu denk je misschien nog dat het allemaal teveel is. Kijk maar eens waar je over een jaar staat als je verschillende onderdelen van de informatie hebt toegepast. 

Is de dropship academy overweldigend

Dan is het allemaal al veel meer bekend. Het is cruciaal om ieder stukje informatie dat je krijgt eerst te masteren of in ieder geval toe te passen. Om DAN pas door te gaan naar het volgende gedeelte. Loop niet op de zaken vooruit.

Een 1-op-1 Coachingssessie (extra vergoeding)

Deze ‘bonus’ is apart bij te boeken. Mocht je buiten de Dropship Family en de Groepscoaching om behoefte hebben aan persoonlijke coaching, dan is die mogelijkheid er zeker.

Je krijgt een coachingssessie van 1 uur met Dropship Coach Rick Kerstens. Ook kun je een gratis gesprek inplannen met een adviseur van de academy om je twijfels voorhand te bespreken.

De 21-Dagen Dropshipping Challenge (extra vergoeding)

Als je moeite hebt met een begin maken van jouw online winkel, dan is deze challenge ideaal. Je krijgt namelijk per dag één of meerdere opdrachten die je dient uit te voeren.

Hiermee zet je in feite in 3 weken tijd een lopende dropshipping business op. Deze challenge is vooral voor mensen geschikt die minstens 2 uur per dag kunnen besteden voor de komende 21 dagen aan hun webshop.

Bij voorkeur nog meer. Natuurlijk is dit een passief inkomensmodel, alleen dien je wel eerst werk te verrichten voordat je resultaat ziet. Zie deze challenge als een KICKSTART van jouw webshop.

Toch liever aan de slag met high ticket dropshipping? Bekijk de 5 stappen om te starten of lees mijn high ticket dropship academy review hier.

Mijn 6 maanden verslag van de Dropship Academy

Nu je veel inzicht hebt gekregen in wat je allemaal voor je kiezen krijgt, is het wel fijn om concrete resultaten van anderen te zien. In dit geval ga ik je dan ook meenemen in het afgelopen jaar van mijn dropshipping “carrière”.

Op het moment van spreken doe ik gemiddeld 8K per maand met dropshipping. Dit is ten tijde van de crisis sterk gestegen.

Eerste 3 weken – Een moeilijk begin

Hoe gemotiveerd ik ook was, ik vond het in het begin erg lastig. Ik ben al jaren actief als online ondernemer, maar voorheen was dit voornamelijk met gratis, organisch verkeer via Google en andere zoekmachines.

Deze nieuwe manieren van verkeer krijgen vond ik erg wennen, omdat ik mezelf altijd voornam om weinig tot niets met ads te doen.

Daar moet je namelijk BLIJVEND geld in steken, om er iets uit te kunnen halen. Toen ik ermee ging testen bleek dit uiteindelijk juist in mijn voordeel te werken.

Hoe meer geld ik erin stak, hoe meer er uitkwam. Zolang ik maar bleef analyseren en testen. In deze periode zette ik mijn eerste dropshipping business op.

joshua kaats misleiding

Daar ik het allemaal nog vrij ingewikkeld vond, was het wel erg leuk. Vroeger leek het me al leuk om een eigen winkel te hebben. Dit werd nu de realiteit, danwel via het internet.

Met 4 weken: De eerste SALES!

Waarom zou ik dit verbergen? De eerste sales komen binnen na 3 á 4 weken. Ik had een webshop opgericht in fietsen. Niet dat mij die branche erg veel interesseert, maar ik zag hier wel potentie in.

Nederland is immers een fietsland, dus waarom niet. Plus, voor een kwalitatief goede fiets kun je een mooi bedrag vragen. Het tikt best aan als ik op één dag 7 fietsen verkoop van 500 euro per stuk of meer.

Het begon te lopen. Ik zag ook behoorlijk wat views (en later steeds meer clicks) op mijn advertenties. En nu dus eindelijk echt verkopen.

Prachtig. Dit voelde goed. Nu zag ik dat het echt werkte.

Doorpakken, opschalen, automatiseren, uitbesteden

Naast de fietsenshop pakte ik in de eerste maanden ook door met andere niches. Sportartikelen, kampeerartikelen en zelfs een webshop voor frettenspullen. Dat heb ik allemaal in het eerste half jaar opgezet.

De ene webshop was succesvoller dan de andere. Dat is ook het leuke, het is een beetje testen in het begin. Veel uitproberen en gewoon doen.

De lessen van Joshua ter harte nemen en direct actie ondernemen.

Na een half jaar pakte ik toch al met gemak 3K-5K per maand winst mee. Dat is best netjes vind ik. Zo kun je makkelijk loskomen van een baan in loondienst en leven van het internet.

Ook ging ik steeds meer uitbesteden en opschalen. Ik vond het nog wel lastig om bepaalde taken uit handen te geven. 

dropshipacademyreview

Ik was altijd van mening dat ik alles zelf het beste kon. Maar grappig was JUIST dat mijn inkomsten een boost kregen toen ik zaken uitbesteedde.

Er zijn ook genoeg mensen die al op de 10.000 per maand zitten na deze periode. En sommigen misschien een keer 1000. Zo blijkt wel weer dat iedereen een ander pad heeft.

Na een half jaar wordt het me allemaal steeds duidelijker

Waar ik gedurende de dropshipping masterclass achterkwam, was dat er een sweet spot te vinden is. Een grens waarbij je nu weet dat je het maximale uit je investeringen (zoals advertenties) haalt en dat meer geld erin steken niet meer oplevert.

Daar wil je naar op zoek gaan.

En zo wordt er alsmaar meer duidelijk. Ik ontdek steeds meer wat wel en wat NIET werkt. En zo probeer ik, in combinatie met de verdieping uit de Dropship Academy meer en meer te doen van wat werkt.

En minder te doen van wat NIET werkt.

Mijn terugkerende advies is dan ook: geef het de tijd. Gun jezelf de tijd om de materie eigen te maken. Om flink ervaring op te doen. Het is erg leuk om te doen. En tegelijk is het een kwestie van vallen en opstaan.

Al doende leert men. Ervaring komt met de tijd. Veel doen. Veel oefenen. Een ‘gewoon doen’ mentaliteit werkt altijd het beste.

Is dropshipping ‘dood’?

Sommige mensen zeggen of denken dat dropshipping dood is. En ook al is het nog vrij nieuw in Nederland, het is VERRE VAN dood.

Het is juist sterk in opkomst. Helemaal op het moment van dat ik deze dropship academy review schrijf. Ik merk een sterke stijging van vrijwel al mijn verkopen in deze Coronavirus crisis.

Dit is ook heel goed te verklaren. Mensen kopen steeds meer online, immers even “normaal” gaan shoppen zit er de komende tijd helaas niet meer in. Vooral de sportartikelen gaan als een speer. Ik ondervind zelfs leverproblemen. Dat is wel even lastig en één van de risico’s van dropshippen.

Wanneer er een onvoorziene periode zoals deze aanbreekt waarin INEENS extreem veel besteld wordt, dan ben je daar niet altijd op voorbereid.

Gelukkig haal ik hier wel weer wijze lessen uit, mocht er weer zo’n situatie zich voordoen. Ik leer hier weer van. In iedere moeilijkheid zitten één of meerdere lessen.

Dropshipping Nederland – vind de ‘Winner’

Wat voor mij een absolute game-changer is geweest is het principe van Joshua Kaats: “Vind de Winner”. Hij legt het uit aan de hand van statistieken. Joshua laat zien dat 80% van de resultaten wordt veroorzaakt door 20% van de werkzaamheden. 

Deze 20% zijn de winners.

Je wilt zo snel mogelijk op zoek gaan naar winners. Een winner is een product dat voor het meeste resultaat zorgt. Als jij meer en meer winners toevoegt aan jouw arsenaal, zal je steeds meer resultaat boeken.

Dat is dan ook precies wat Joshua heeft gedaan om zo ontzettend snel gigantische resultaten te behalen. Hij zocht en vond de winners.

Hij deed meer en meer van wat werkte. En datgene wat niet of minder goed werkte verbande hij. Doe meer van wat werkt. Doe minder van wat niet werkt.

winnende dropshipproducten

Zo kan ook jij oneindig opschalen.

Mijn ervaringen met de Dropship Academy

Volgens mij wordt het in deze recensie wel duidelijk. Ik ben ontzettend te spreken over deze cursus. En ja, de dropship masterclass is dan misschien duurder dan andere cursussen zoals de BOL Masterclass of SMMB Masterclass.

Dat is niet zonder reden. Je haalt met deze complete masterclass kwaliteit in huis. Puur. Kwaliteit. Succes is bijna gegarandeerd.

Ik vind het enerzijds best gewaagd van Joshua dat hij met gemak 200 euro boven zijn grootste concurrenten gaat zitten. Aan de andere kant snap ik het volledig.

Joshua wil alleen A-Spelers in zijn family hebben. Naast dat hij zelf hoge eisen stelt aan de dingen die hij doet, stelt hij dat ook aan de mensen met wie hij omgaat. Enkel en alleen de meest serieuze en toegewijde ondernemers zullen zijn cursus gaan volgen. De rest mag iets anders gaan doen. 

Slim werken voor het beste resultaat

Wat ik je nog wil meegeven is dat je niet perse hard hoeft te werken voor het beste resultaat. Het is vooral slim werken. Vooral kijken naar wat wel en niet goed werkt. En vanuit daar verder gaan. Dat betekent dat je wilt blijven testen en analyseren.

Blijf onderzoeken wat wel en niet goed gaat. Door meer te doen van wat werkt en minder te doen van wat NIET werkt, krijg je het beste resultaat.

Ik val hiermee misschien in herhaling, maar ik zie helaas zo vaak om me heen dat mensen maar wat aanklooien. Ze blijven dezelfde acties ondernemen, terwijl ze zien dat er niet het gewenste resultaat uit voortvloeit.

If you keep doing what you’ve always done, you’ll keep getting what you’ve always got.

Veelgestelde vragen

Met behulp van deze review wordt het je hopelijk al heel wat duidelijker over wat er allemaal mogelijk is. Nu heb je direct gezien wat een cursist (ik) teweeg heeft gebracht.

Zo’n uitgebreid rapport en met ervaringen vind je nergens anders. Maar hoe zit het met de prijs van de Academy, garantie, service etc.?

Hieronder krijg je antwoord op zeven veelgestelde vragen.

Hoeveel kost de Dropship Academy?

Voorheen kostte de dropshipacademy 1197 euro per jaar. Op het moment dat ik dit schrijf is de prijs iets verhoogd, omdat de waarde van DSA 4.0 extreem vergroot is. Dus betaal je 1497 euro per jaar. Er is een kans dat je kunt instappen tegen een verlaagt tarief. Navigeer via deze link naar checkout om de lopende actie in te zien.

Waar moet je inloggen?

Ga naar: https://leden.dropshipacademy.nl/ om met je gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen. Dit is het directe inlogscherm. Het gedeelte waar alle content in staat is te vinden onder: https://leden.dropshipacademy.nl/resources.

Gratis webinar en andere tools

Voordat je met de dropshipping masterclass begint kun je ook de gratis dropship training volgen via: https://dropshippingmasterclass.plugandpay.nl/r?id=VtEp5PTF  

Is er een Dropship Academy korting?

Nu niet. Maar soms geeft Joshua Kaats korting op zijn dropship cursus. Onlangs was bijvoorbeeld de code LAMBO actief die je direct op de afrekenpagina bij ‘kortingscode’ kunt invullen.

Welke garantie biedt Joshua?

De garantieregeling lijkt wat streng als je de algemene voorwaarden erop naslaat. Echter is er een veel nettere garantieregeling. Je krijgt zelfs een 100 procent succesgarantie mee van Joshua. Hij vermeldt letterlijk op deze pagina:

“Heb je alle stappen gevolgd en heb je geen sales na 30 dagen? Dan krijg je van ons de volledige investering terug. Wij nemen al het risico.”

Dropship Academy opzeggen of contact opnemen

Op de contactpagina: https://dropshipacademy.nl/contact/ is te zien dat je het beste kunt mailen met info@dropshipacademy.nl indien je de Dropship Academy wilt opzeggen of bij andere vragen.

Kan ik 1-op-1 coaching krijgen?

Ja, dat kan. Indien je begeleiding op maat nodig hebt kun je de expertise van Dropship coach Carola inzetten. Meld je aan voor de 1-op-1 coaching die al vele dropshippers binnen 60 minuten drastisch heeft geholpen.

Samenvatting van deze Dropship Academy review

Om alles samen te vatten zet ik hieronder alle pluspunten en mindere punten van de gehele masterclass voor je neer.

Sterke punten en voordelen

 • Werkzaam. De theorie is sterk en zorgt voor 99% succesgarantie. De laatste procent tot volledige succesgarantie ligt in jouw handen. De kennis is hier, nu is de zet aan jou om ermee aan de slag te gaan.
 • Duidelijk. Goede opbouw, heldere uitleg.
 • Variëteit. Joshua geeft het leeuwendeel van de cursus. Echter heeft hij niet van ALLES verstand. Daarom zet hij geregeld andere experts in die zaken beter uit kunnen leggen dan hij zelf.
 • Opbeurende, ondersteunende family. Wanneer het tegenzit en je komt echt niet verder; gooi je frustratie in de groep. De andere cursisten en coaches staan voor je klaar om je te motiveren en inspireren.
 • Compleet. Letterlijk alle facetten van het opbouwen van je eigen dropship bedrijf komen aan bod. De cursus is zeer volledig en biedt zelf vele extra’s, die je wellicht voor de tijd niet had verwacht. Het is een compleet coachingstraject op meerdere gebieden in het online ondernemerschap. Zo wordt je niet alleen een succesvolle dropshipper, maar een succesvolle zakenman of -vrouw in het algemeen.

Verbeterpunten, nadelen en klachten

 • Overweldigend. Ik kan me voorstellen dat, als alles nieuw voor je is, de cursus overweldigend kan zijn. Het is ZO uitgebreid en ZO compleet, dat je hierdoor ook juist ontmoedigd kunt worden. Mijn advies: doe het stapje-voor-stapje en heb geduld. Alles op z’n tijd.
 • Service laat soms te wensen over. Het is soms lastig om een fatsoenlijk en tijdig antwoord te krijgen van Joshua of zijn team. Ofwel reageren ze helemaal niet, of de klantenservice reageert soms laat. Ook vind ik de antwoorden soms wat magertjes. Hierdoor komen ze niet erg betrokken over. Dat kan veel beter.

Conclusie

Al met al wordt de ‘conclusie’ wel duidelijk gedurende deze review.

Het is een fantastische cursus die WERKT. Dit kan ik zeggen nadat ik meer dan een jaar bezig ben met diverse dropshipping webshops. Wat zeggen anderen er eigenlijk over?

Andermans ervaringen

 • Via Trustpilot zijn vele reviews te vinden. Bekijk hier de pagina met allerlei meningen en resultaten.
 • Rudolf de Wit op joshuakaatsdropship.nl heeft denk ik wel de meest uitgebreide dropship academy review ooit geschreven. Ook zit er een dropship kick start gids bij. Hij is heel tevreden over de begeleiding en hoeft geen dag meer in zijn leven te werken, omdat hij volledig leeft van zijn online business. 
 • Ramon Dobma van onlinesuccesbereiken.nl vindt de training volledig en coaching sterk. Hij geeft aan ook erg veel te hebben gehad aan de bonussen. 

Dropship Academy kopen of niet

Deze cursus is ALLEEN geschikt voor “people who mean business”. 

Voor mensen die serieus zijn en die hier écht hun geld mee willen verdienen. En alleen voor mensen die een ONUITPUTBARE WIL hebben om dit tot een succes te maken. 

Als je geen zin hebt om je handen uit de mouwen te steken, dan is het waarschijnlijk niet voor je in de wieg gelegd.

Na een tijdje ga je jouw dropshipping business steeds passiever maken; in eerste instantie kost dit wel tijd, moeite en inzet. Daarna pluk je je er de vruchten van en wordt het steeds makkelijker. 

Dropship Academy

Knallen!

Voor een verdiepende uitleg inclusief extra tips raad ik je aan de gratis dropship masterclass te volgen van Nederlands’ bekendste dropshipper – Joshua Kaats.

Plaats een reactie