Kom je elke maand geld tekort? Regel een extra inkomen!

Niets is frustrerender dan lang droog staan en elke maand geld tekort komen.

Je bent niet de enige als je elke maand geld tekort komt. Meer en meer Nederlanders kampen met (grote) financiële problemen. Goed dat jij dit artikel leest, want je wilt er iets aan veranderen. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. 

Zelf heb ik vele jaren last gehad van ‘chronisch geld tekort’. Elke maand geld tekort komen is niet alleen erg stressvol. Je kunt er flink door in de problemen komen. En je moet een hoop dingen laten. Nieuwe kleding moet wachten. Je kunt je kids niet meenemen naar de Dierentuin. Flink doorzakken kan alleen met Export-bier of de goedkoopste wodka.

Je kunt nauwelijks nog die fijne koffie kopen om de hoek. OVERAL moet op gelet worden. En nog steeds… elke maand geld tekort. De vaste lasten lijken alleen maar hoger te worden, zonder dat er extra geld bij komt.

Is er een oplossing?

Gelukkig wel. En het is niet meer werken of een ander baantje zoeken.

Nee, we gaan het heel anders aanpakken: we gaan een extra maandelijks inkomen creëren met het internet.

Waarom kom je elke maand geld tekort?

Simpel. Of je geeft te veel geld uit. Of er komt te weinig binnen. Aan de uitgaven kunnen we vaak wel wat doen. Daar gaan we het vandaag niet over hebben. Toch een kleine tip van Jan: sla eens al je abonnementen en vaste maandelijkse kosten erop na en probeer per direct van deze uitgaven te schrappen. Iedereen kan meestal wel per direct 10% wat onnodige uitgaven stoppen. 

Maar… Eigenlijk willen we niet echt op de uitgaven letten. Als we die heerlijke koffie om de hoek willen kopen, dan moet dat gewoon kunnen. Als we dat verrukkelijke broodje verderop willen eten dan moet dat gewoon kunnen.

Het heeft daarom ook weinig zin om dat soort kleine uitgaven te drukken. Als je nou een ziekelijke Puma schoenen verzamelaar bent. Dan wordt het anders en is het handig om daar eens wat in te cutten. Maar om nou op elke cent te moeten letten. Elke cent tien keer om te draaien voordat je hem uitgeeft. Nee.

Stop met het besparen van centen. Zorg gewoon dat je meer euro’s binnenkrijgt.

Hoe je dat doet vanuit je huis, ga ik je vandaag leren.

Meer geld binnenkrijgen, zonder extra te werken

Geld komt niet zomaar aanwaaien. Er moet wel wat gedaan worden. Tenzij een rijke tante uit het verre noorden omvalt en jou als enige in haar Testament heeft staan.

Die kans is zeer klein. We gaan daar niet op wachten. We gaan ACTIE ONDERNEMEN.

Zie, ik ben zeer oplossingsgericht. De meeste mensen blijven maar klagen. Ze zeiken over alles wat niet goed gaat in hun leven. Te dik. Chronisch geld tekort. Geen leuk werk. Relatieproblemen. Weinig vrienden.

Klagen over je problemen. Op zich is daar niets mis mee. We hebben allemaal wel eens zeikdagen. Alleen bereik je er niets mee.

We klagen over alles wat misgaat, in plaats van die energie te gebruiken voor verandering.

Als je nu ergens werkt. Part-time of full-time. Het maakt niet uit. Blijf dat gewoon doen. Wat ik je ga uitleggen in dit artikel kost wat tijd om op te bouwen. Je gaat niet extra voor je baas werken. Er moet wel wat gedaan worden. Voordeel: je kunt het vanaf je laptop doen.

Doe het vaak genoeg en het wordt je passie. Het wordt verslavend om online (flink) geld binnen te harken.

Klaar met elke maand geld tekort

Volg onderstaand stappenplan uit en zie je chronisch lege bankrekening veranderen naar structureel dik in de plus. Scroll niet gelijk naar beneden, want hier zit een uitgedachte volgorde in.

In mijn ogen is er vrijwel niets mooier dan online flink geld verdienen. Geld verdienen vanaf waar dan ook. Thuis. In de tuin. Aan het strand. In het restaurant. Op de Bahama’s. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt.

Klinkt wellicht onrealistisch. Is het niet. Internet is de toekomst. Online geld verdienen? Is de toekomst. Jij een internet business. Is de toekomst.

Als je maar bereid bent om ervoor te doen wat nodig is. Hoe klaar ben jij met elke maand geld tekort komen? Lees verder of begin direct met mijn cursus waarin ik het allemaal uitleg.

Hoeveel levert het op?

Over precieze cijfers heb ik nog niet gepraat. Dat heeft een reden. Hoeveel jij verdient verschilt namelijk totaal van wat ik verdien. Hoeveel ik verdien verschilt van wat mijn coach verdient. 

De online opbrengsten verschillen van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van meerdere factoren:

 • Tijd & Toewijding. Hoeveel tijd steekt iemand erin.
 • Doorzettingsvermogen. Ben je een winner of een quitter?
 • Investeringen. Welke investeringen heb je gedaan en ben je bereid te doen.
 • Kennis & Kunde.
 • Achtergrond, ervaring en verdieping.
 • Vindbaarheid van content.
 • Spreekt de content aan?
 • Heb je de gun-factor.
 • Enzovoort.

3 concrete cijfers

=> De eerste commissie die ik online ontving was op 16 januari 2017. €35,-. Dit was vier maanden nadat ik begon met affiliate marketing.=> In februari 2017 verdiende ik 3 x €35,- = €105,-.=> Een jaar later verdien ik 2000% meer.

Elke maand worden de inkomsten hoger. Eind 2017 zat het drie maanden in een dipje. Er kwam wel wat binnen maar was een stuk minder. En nu? Het stijgt alleen maar. Puur door de toewijding, tijd, doorzettingsvermogen en alle andere facetten die cruciaal zijn om hiervan te kunnen leven.

Fast-forward naar december 2020. Mijn eerste maand waarin ik 10.000 euro heb verdiend met het internet. Dit was ook reden voor een feestje.

“Some call me obsessed. They confuse it with dedication.”

Hoe ik aan deze inkomsten kom? Dat laat ik je NU zien.

Zo kom je van je altijd geld tekort af

 1. Denk na over een onderwerp wat jij interessant vindt
 2. Start een gratis website, zoals met WordPress
 3. Ga content maken, zoals blogs en video’s
 4. Meld je aan bij product(aanbieders) om deze te promoten
 5. Ga de producten promoten in je content en bouw zo het inkomen op

Grappig is dat iedereen dit kan. Letterlijk. Ook al heb je er TOTAAL geen ervaring mee. Doe het gewoon. Oefen. Probeer uit. GA ERVOOR!

Bouw je website en zoek slimme manieren om extra online inkomsten te genereren. Het is (eigenlijk) heel makkelijk.

Zoals gezegd, in mijn cursus leg ik het dieper uit en laat ik je met de bijbehorende training zien hoe je begint. En dan… Pak die eerste commissie. Vier feest. En ga DOOR!

That’s it.

That’s it?

Jep. Dat is het. 

Veel plezier en succes!

Plaats een reactie