Geld Verdienen met Enquêtes: NIET DOEN!

Google “geld verdienen met enquêtes” en je krijgt honderdduizenden resultaten in minder dan een halve seconde. Als je zojuist hierop gezocht hebt en je bent op deze pagina terecht gekomen.

Gefeliciteerd! Ik ga je uitleggen waarom geld verdienen met enquêtes waarschijnlijk niet iets is wat je wil doen. Waarom vraag je jezelf af. Nou, dat is simpel..

Waarom je niet aan geld verdienen met enquêtes wilt beginnen

Toegegeven, je kunt er inderdaad geld mee verdienen.

Enkele jaren terug heb ik het zelf ook geprobeerd. Zoekend naar manieren om online geld te verdienen. Geld te verdienen vanuit huis. Makkelijk geld verdienen. Het klinkt zo mooi. Geld verdienen met enquêtes. Hoe moeilijk kan het zijn om elke dag een aantal vragenlijsten in te vullen om het geld binnen te laten stromen?

Het hoeft niet eens waar te zijn wat ik invul, dacht ik. Als het geld maar binnenkomt. Oprecht heb ik een stuk of negen van dit soort websites geprobeerd. Denk aan geldverdienen.nl/enquetes-invullen, triaba.nl en enqueteplein.nl.

Wat je voor je kiezen krijgt is heel simpel. Zeer lange vragenlijsten die maar één ding van je vragen. “Vul mij in en ga door naar de volgende vragenlijst.” That’s it.

Aangezien steeds meer mensen op een zo makkelijk mogelijke manier aan hun geld willen komen. Merk je dat er steeds meer mensen zijn die enquêtes invullen een go geven. Dit betekent dat de waarde van jouw ingevulde enquête steeds minder waard wordt.

Als je eenmaal begonnen bent blijken de vragenlijsten een stuk langer te zijn dan eerst werd voorgesteld. Je bent zo 20 minuten bezig met het klikken van knopjes. En wat krijg je? €0,76. Wauw… 

Simpel genomen. Het is je tijd niet waard. De tijd die je er in steekt blijkt achteraf vaak veel meer te zijn dan de centen die je ermee verdient.

Als we het zo berekenen kan je nog beter als aspergesteker, katoenplukker of bij de McDonalds werken.

Is er een alternatief?

Op onze website hebben we het er al vaker over gehad. Voor veel mensen blijft de vraag heersen: “Hoe kan ik comfortabel vanuit huis werk verrichten om extra bij te verdienen.”

Dat snap ik ook. Wie wil het tegenwoordig nou niet? Lekker geld verdienen vanuit huis. Een paar honderd of duizend € maandelijks bijverdienen of zelfs een volledig inkomen fixen. Puur met het internet. Prachtig!

Als het zo makkelijk was door het invullen van een aantal vragenlijsten. Dan had iedereen het wel gedaan, toch? Online geld verdienen is makkelijk, als je weet wat je moet doen en HOE je het moet doen. 

Wat ik zelf altijd doe voor een paar duizend extra per maand is een winstgevende affiliate site opzetten.

Hoe maak je de winstgevende website

Je vraagt je wellicht af waarom ik constant op hetzelfde blijf hameren:

  1. Creëer een website.
  2. Ga ermee aan de slag.
  3. Word goed gevonden op Google.
  4. Zorg voor interessante onderwerpen waar mensen over willen lezen.
  5. Maak de website winstgevend.

Het is niet voor niets dat ik hier op BLIJF hameren. Het werkt namelijk echt. Het is tragisch om te zien dat veel mensen hun hele leven dingen doen die ze eigenlijk niet willen doen. Elke dag om 6:00 uur op en om 18:00 uur weer thuis van het werk. Elke maandag de uitspraak: “We moeten weer…” en “Is het al vrijdag?”

Deprimerend.

Daarom blijf ik het aankaarten. En zal ik dit ook blijven doen. HET IS MOGELIJK OM ONLINE GELD TE VERDIENEN. Alleen niet met de meest gekozen opties waar het internet van bulkt. Zoals geld verdienen met enquêtes invullen of slinkse strategieën inzetten bij een online casino. F*ck dat.

Hoe is svho winstgevend?

Kijk eens hoe groot succesvoorhetoprapen.nl op dit moment is. Het staat vol met artikelen. Elke week wordt er consistent 1 artikel en 1 video op het youtube kanaal gepubliceerd. 

Wat ik plaats is misschien wel of misschien niet heel bijzonder. Dat maakt ook niets uit. Het gaat erom dat ik probeer mijn lezer weer een ieniemienie klein beetje verder te helpen.

Dit doe ik al jaren. En daardoor genieten wij een volwaardig inkomen uit het internet. Zo kunnen ik en mijn gezin doen en laten wat we zelf willen.

Ik kan het iedereen aanraden om te doen. Het is jammer om te zien dat de meeste mensen maar blijven wachten en wachten. Ik vraag me dan af waarop ze blijven wachten. Tot ze de staatsloterij winnen? Zoals iedere hardwerkende Nederlander. Succes met wachten!

Geld komt niet zomaar aanwaaien. Tenzij een rijke oom uit Rusland overlijdt en hij toevallig zijn rijkdom heeft toegeschreven aan jou. Hoe groot acht je die kans?

Er moet gewerkt worden

Net als bij het fenomeen ‘geld verdienen met enquêtes’ moet er voor andere online inkomsten gewerkt worden. Daar ontkomt niemand aan.

Net als ik ben jij van mening dat als je werkt verricht. Moet het wel lonend zijn. Met het invullen van enquêtes krijg je wel wat. Maar valt in het niet als je kijkt naar de tijd die erin wordt gestoken. 

Je kan nog beter asperges gaan plukken. Of steken. Of wat ze er ook mee doen. 

Plaats een reactie