Gratis Gram Goud bij GoldRepublic

Tijdelijk heeft Gold Republic de actie (geldig van 23-10-2023 t/m 06-11-2023) dat je een gram gratis goud krijgt als je je via de speciale actiepagina (zie hieronder) een account aanmaakt. Er zitten een aantal belangrijke voorwaarden aan verbonden, voordat je de gram goud krijgt toegewezen. In dit artikel laat ik je zien welke dat zijn. Wees er zeker van dat je deze goed doorneemt, anders kun je het misschien mislopen.

De 5 belangrijkste voorwaarden

Lees voordat je meedoet aan de actie de officiële voorwaarden van GoldRepublic goed door. Daar staat het volledig in.

In ieder geval zijn dit de belangrijkste 5 stappen om de gratis gram goud te ontvangen:

  1. Maak een nieuw account aan via deze aanmeldpagina
  2. Doorloop het validatie proces en zorg dat je account wordt goedgekeurd om edelmetalen aan te schaffen
  3. Login en stort minimaal 100 euro op je GoldRepublic account. Je kunt met iDeal, Bancontact (voor België) en middels SEPA betalen.
  4. Koop voor minimaal 100 edelmetalen naar keuze. Dit hoeft dus niet perse goud, maar mag ook zilver en / of platina zijn.
  5. Wacht af. Binnen 30 dagen na afloop van de actie wordt de gram gratis goud toegevoegd aan je account. Je krijgt hierover per mail bericht, zoals ik ook heb gehad toen ik meedeed aan de actie:
goldrepublic gratis gram goud

Meer dan dit hoef je er niet voor te doen! Zo makkelijk is het dus eigenlijk om je gram goud gratis te ontvangen. Graag gedaan! (LET OP: Deze actie is geldig van 23-10-2023 t/m 06-11-2023)

Plaats een reactie