Ik wil NIET meer Werken! De 3 Beste Ideeën voor 100% Vrijheid

Voor de meeste mensen klinkt het idee van nooit meer werken als iets ongrijpbaars. Iets onmogelijks. Immers, er moet toch ALTIJD geld binnen komen om te blijven leven? En hoe krijg je nu geld als je er niet voor werkt?

Nou, eerlijk gezegd is dat vrij eenvoudig. Veel eenvoudiger dan ikzelf vooraf had kunnen bedenken. Vrijheid krijgen en behouden is prima te doen. Alleen moet je je natuurlijk beseffen dat JIJ dit ook kan en ten tweede natuurlijk hoe dan.

In dit artikel ontdek je:

  • Dat ik echt niet bijzonder ben. Maar gewoon een aantal slimme keuzes heb gemaakt en daardoor nooit meer hoef te werken
  • Wat ‘ik wil niet meer werken’ precies inhoudt en waarom jou dit ook kan lukken, zolang je bereid bent je best ervoor te doen
  • Hoe ik mijn vrijheid voor elkaar heb gekregen (mijn reis in een notendop)
  • De 3 beste tips om zelf afscheid te kunnen nemen van je werk om NOOIT meer terug te keren

Betekent ‘nooit meer werken’ ook echt dat je NOOIT meer hoeft te werken?

Het klinkt in eerste instantie natuurlijk prachtig. Nooit meer werken. Alleen maar relaxen. Vervroegd pensioen. Maar aan de andere kant, is dat wel ECHT wat je wil? Laat ik even schetsen hoe dat eruit zou kunnen zien:

Je hoeft nooit meer te werken. Want, je hebt genoeg geld om handen om alles van te kopen wat je maar voor ogen hebt en veel meer dan dat. Je kunt op vakantie gaan wanneer en waar je maar wilt. Doen wat je wilt. Steden bezoeken. De jungle trotseren. Een half jaar backpacken op Australië. Iedere dag feesten geven in je grote tuin met zwembad. Oneindig cocktails drinken op het strand van Hawaii.

Dit leven is best een tijdje vol te houden. Maanden. Misschien wel twee jaar. Maar dan? Denk je dat je je dan voldaan voelt? Dat je eigenlijk geen ‘doel’ meer in het leven hebt, want “je hebt het leven al uitgespeeld”. Nou, echt niet.

Ik ben op dat punt geweest en geloof me. Je bent op een gegeven moment HELEMAAL klaar met dat leven. Je wilt dan weer wat doen. Het is in mijn ervaring echt wel goed en fijn om af en toe helemaal op te laden. Jezelf ontdoen van dingen die moeten en alleen maar te genieten.

Maar als je alleen nog maar hoeft te genieten, dan geniet je er niet meer van.

Nooit meer werken leven in vrijheid

Stippel jouw idee van vrijheid en voldoening uit

Je wilt dus niet het leven nastreven waarin je letterlijk nooit meer hoeft te werken. Ieder mens heeft een doel nodig in het leven. Heeft het geen doel meer, dan wordt die persoon ofwel depressief, of gaat heel snel dood.

Immers, waar leeft het nog voor? Wij mensen hebben een doel nodig in het leven. Iets waar we voor opstaan. Hebben we dat niet meer, dan is het gauw afgelopen.

Het beste is dus om iets te vinden waar je dus enerzijds ALLE vrijheid in ervaart. En anderzijds waar je je ontzettend voldaan door voelt.

Als je die combinatie vind in hetgeen dat je doet, dan hoef je nooit meer te werken. Dan ervaar je iedere dag de vrijheid die jij verdient, terwijl je altijd doet waar je energie van krijgt.

Dan rest mij voor dit gedeelte nog één vraag: “Wat is dat voor jou?” Ik zal deze vraag ook vanuit mij hieronder beantwoorden. Daar kun jij inspiratie uit opdoen.

Mijn reis naar vrijheid

Het is voor mij eigenlijk heel eenvoudig. Ik ben namelijk altijd al een heel behulpzaam persoon geweest. Ik wilde altijd andere mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Niet door dingen voor hen te bepalen of op te dringen.

Niet door hen gedachtes in de schoenen te schuiven van wat “het beste” voor hen is. Nee, door mensen dit voor zichzelf te laten ontdekken en te DURVEN ontplooien.

Vandaar dat ik mij altijd heb geïnteresseerd in psychologie en dat ik een opleiding tot Maatschappelijk Werker heb genoten.

Echter was dat niet mijn juiste richting. De juiste richting voor mij was in hetgeen wat ikzelf hetA L L E R B E L A N G R I J K S T E vind in het leven. Vrijheid.

Deze vrijheid enerzijds zelf ervaren. En om vervolgens een voldaan leven te kunnen leiden wilde ik dit andere mensen óók leren: het beste uit zichzelf te halen en hun mooiste leven te leiden.

De beste manier van ‘voldoening’ krijgen is voor mij door andere mensen te helpen. Wanneer ik zie dat iemand anders afscheid heeft kunnen nemen van een baan in loondienst en écht doet wat diegene leuk vindt dankzij mijn instructies, dan geeft me dat een enorm voldaan gevoel.

Geloof in jezelf

Hier begint het en hier eindigt het. Wanneer je oneindig in jezelf en jouw kunnen gelooft, dan is er NIETS of NIEMAND die je tegenhoudt. Hier begon het voor mij. Het geloof dat (ik) dit kan.

Eind 2016 kwam ik in aanraking met een cursus om online geld te verdienen. Ook al was iedereen om me heen sceptisch, ik geloofde er heilig in. Ik heb de principes uit de cursus toegepast en ben all-in gegaan.

Fastforward 3 jaar verder en ik heb het voor elkaar. Ik hoef nooit meer (voor een baas) te werken, omdat ik volledig leef van het internet. Dit heb ik voor elkaar gekregen met 1. de instructies van de expert en 2. het oneindige geloof in dat het kan.

Nooit meer hoeven werken

Een ‘doen’ mentaliteit

Geloven is één. Blijven doen is heel ander verhaal. Veel mensen geloven misschien wel dat het kan, maar DOEN helemaal niets. Guess what happens…

Niets.

Je moet bereid zijn (veel) actie te ondernemen. Echt te willen doen, doen, doen. Want met alleen het geloof dat het kan kom je er niet. Juist door de acties uit te voeren die uit dit geloof voortkomen, ga je het maken.

Geloof. Doe.

Onuitputtelijk doorzettingsvermogen

Dit is het moeilijkste van allemaal. Kijk, een begin maken met iets kan iedereen. Maar vervolgens doorgaan, zelfs al lijkt het totaal zinloos wat je doet, dat is de échte kunst.

Ik merk het steeds meer en zie het steeds meer.

De dingen die ik 3 jaar geleden heb gedaan, daar pluk ik nu de vruchten van. De dingen die ik nu doe, daar pluk ik straks (misschien pas over jaren) echt de vruchten van. Dit komt allemaal doordat ik erin geloof, veel actie onderneem (doen) en oneindig blijf doorzetten.

Als je nooit meer wilt werken, dien je eerst veel door te zetten.

De 3 lange termijn ideeën om nooit meer te hoeven werken

Heb jij voor jezelf een beeld geschetst van jouw ideale leven, waarin je nooit meer hoeft te werken en tegelijkertijd tóch voldaan bent? Je kunt dit ook zien als je passie kunnen doen, terwijl je ervan kunt leven.

Dit is precies wat ik doe met behulp van online ondernemen. Ik heb zelf vrijheid gecreëerd en leer andere mensen hetzelfde te realiseren. Hierdoor hoef ik nooit meer te werken.

Ik ken een gast die al ruim 5 jaar lang groepslessen geeft bij zijn sportschool. Als je ziet en hoort met hoeveel passie en energie hij dit doet, realiseer je je dat ook hij nooit meer hoeft te werken. Alles wat hij doet is vanuit zijn hart, niet omdat het moet, maar omdat HIJ dit wil. en hij krijgt er vervolgens ook nog eens geld voor.

John & Jeanet van Lifestyle of Business zijn ook hardwerkende ondernemers. Zij helpen ondernemers meer ‘misbaar’ te worden in hun bedrijf. Maar ondanks dat ze regelmatig met gemak 60 uur per week actief zijn in hun bedrijf, voelen zij het niet als werken. Integendeel, dit is wat ze heerlijk vinden en hebben aan de ene kant ultieme vrijheid en aan de andere kant complete voldoening gevonden. Een prachtige combinatie.

En zo zijn er nog tal van voorbeelden.

In het beste geval vind je niet iets om te doen waar je geld mee kunt verdienen. Hetgeen wat je gaat doen zou het ENIGE moeten zijn waar je geld mee wilt verdienen. Als je dát ene ding hebt kunnen vinden, dan weet je dat je nooit meer hoeft te werken.

Hieronder geef ik je 3 krachtige ideeën mee waar je allereerst heel veel geld mee kunt verdienen. Daarmee kun je jezelf ‘vrijspelen’ van een baan of bedrijf waar je een hekel aan hebt. Zodra je dát hebt gedaan kun je iets doen (of ermee verder gaan als je dit echt fantastisch vindt) zodat je letterlijk nooit meer hoeft te werken. Je doet dan alleen nog maar wat je geweldig vindt, terwijl je in vrijheid leeft.

nooit meer een dag werken

Volledig salaris en meer met affiliate marketing

De beste en meest toegankelijke methode om NOOIT meer te werken is dit. Affiliate marketing.

Let wel op: het is een businessmodel voor de lange termijn. Het kost best wat tijd en moeite om hier geld mee te verdienen. Maar zodra het eenmaal loopt kun je oneindig opschalen en is het daarnaast voor meer dan 95% passief te maken. Meer hierover en hoe je kunt beginnen lees je in mijn boek Voor Altijd Vrij.

Nog een bijkomend voordeel: de opstartkosten zijn vrijwel nihil. Met een startersbudget van “maar liefst” 50 euro kun je al starten. En nee, dit is niet het ’te mooi om waar te zijn’ geneuzel. Ik ben het levende bewijs dat het kan, want ik maak er inmiddels zo’n 10k per maand mee.

Een heerlijk businessmodel waarbij jouw geduld op de proef wordt gesteld. Als jij die “pijn” wel de baas bent dan is dit hét businessmodel bij uitstek. Hoe ik geld verdien leer ik ook mijn klanten in mijn cursus. Hiermee creëer jij vrijheid voor jezelf en hoef je op termijn nooit meer te werken. Een heerlijk businessmodel met ongelooflijk veel kansen.

Op de automatische piloot geld verdienen met YouTube

Het is geen geheim meer dat sommige mensen honderden, zo niet duizenden euro’s per DAG maken met YouTube. Het is, na (en in het beheer van) Google de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Dagelijks worden er 1 miljard uur aan video’s gekeken op dit gigantische platform.

Hoe kun jij hier zelf een slaatje uit slaan? Best simpel eigenlijk:

Maak waardevolle video’s en publiceer ze op YouTube.

Verdienen met video is een mooi vak en zo leuk dat het geen werk meer te noemen valt

Bouw een audience op en zorg ervoor dat je advertenties laat plaatsen voor / tijdens / na jouw video’s. Via Google Adsence krijg je dan betaalt. Hoeveel euro je hiermee verdient loopt nogal uiteen. Het is afhankelijk van diverse factoren, waarvan kijkersloyaliteit de belangrijkste is.

Je kunt met je kop voor de camera; maar je kunt ook een cash cow opzetten. Hierbij hoef je niet voor de camera. Sterker, je hoeft als je dat niet wil zelf nooit een video te maken. Ik doe beide. Die eerste is niet om geld te verdienen, maar puur om waarde te leveren. Met de cash cow wil ik wel echt geld verdienen via YouTube.

Vereiste hiervoor is om 1000 abonnees en 4000 kijkuren te hebben. Enkele voorbeelden van cash cows zie je in onderstaande video.

Voor meer informatie, lees mijn review in de cash cow academy-recensie of ga direct naar de informatiepagina van Jelline. Mocht je willen beginnen vergeet dan zeker niet de kortingscode ROBERT in te vullen voor maar liefst €200 korting!!!

Statistisch beleggen op de korte OF lange termijn

Het is en blijft een risico. Beleggen. Toch ken ik verschillende succesverhalen van mensen die met behulp van hun beleggingsstrategieën nooit meer hoeven werken. Zelf ben ik ook lekker bezig met diverse investeringen.

Er zijn verschillende beproefde methodes die je kunt uitproberen. Ook hierbij begint het weer bij het geloof. Vervolgens uitvoeren (doen). En daarna door blijven zetten. Maar weinig mensen doen dat en blijven zelfs nog liever gewoon werken. Bang voor risico’s.

Dit zijn drie uitstekende methodes om te beleggen en handelen.

  1. Crypto Masterclass van Alles Over Crypto. Eén van de beste crypto cursussen die er maar te vinden is in de Nederlandse / Belgische markt. Van daytraden tot lange termijn beleggingen en alles daartussen worden haarfijn in jip en janneke taal uitgelegd. Echt een dikke vette aanrader als je met crypto geld wilt verdienen.
  2. Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Bekijk Harm’s gratis webinar om inzicht te krijgen in hoe hij opereert en hoe jijzelf ook winstgevend kunt beleggen. Of check de review voor mijn ervaringen met deze methode.
  3. Trading Formule van Mark de Vries. Een nog vrij goedkope (maar steengoede) cursus om effectief te daytraden.

Let op: alles is op volledig op eigen risico. Ik geef geen beleggingsadvies.

Ik wil niet meer werken!!! Hoe dan?

En dat snap ik volledig. Deze vrijheid die ik nu heb is iets waar ik mega dankbaar voor ben. En nog mooier: ik vind het super dat ik andere mensen mag helpen ditzelfde te realiseren in hun leven.

Voordat het zover is.. is er (hoe ironisch) werk aan de winkel. Want, dingen komen niet zomaar aanwaaien. De volgende logische stap is om met Voor Altijd Vrij aan de slag te gaan!

Plaats een reactie