Welkom bij onze Amazon Next Level review en beoordeling. Met de Next Level Amazon cursus van Huub Knapen zou je een succesvolle e-commerce business gaan opzetten. Is deze training legitiem en werkt het echt om zonder enige kennis een bloeiend online bedrijf op te starten via Amazon? In deze recensie gaan we diep in op de stof. Wat kun je ervan verwachten, wie is Huub Knapen eigenlijk, hoe is de Amazon cursus opgebouwd en wat zijn onze concrete ervaringen en resultaten? Lees snel verder...

Wat is de Next Level Amazon cursus?

De Next Level Amazon VIP cursus is voor mensen die een (extra) inkomen willen genereren met e-commerce. Ongeacht of zij wel of geen startkapitaal hebben. Dus echt om een online inkomen op te bouwen, zonder enige ervaring of kennis.

Het is ook voor mensen die al enigszins ervaring hebben met verkopen op Amazon maar er nog niet veel uithalen. En hier dus succesvoller mee willen worden.

Naast deze Amazon training biedt Huub Knapen diverse nevendiensten aan. Je hebt bijvoorbeeld de optie om als bedrijf via Huub iemand te vinden die je amazon-store opzet, uitbreid of beheert. In dat geval hoef je dus zelf niet de Amazon training te volgen. Je besteedt dan alles uit.

Intentie van deze Amazon training

Over de tweede optie gaan we het nu niet over hebben. We gaan de diepte in over de training waarin je zelf leert een winstgevende Amazon business op te zetten. En dat is precies de intentie van deze cursus.

Jou opleiden tot Amazon expert. Zodat je een deel van of zelfs je volledige inkomen kunt halen uit dit verdienmodel.

Amazon is booming. Het is een online platform dat zich wereldwijd gevestigd heeft en zich steeds verder uitbreidt voor het online aanbieden en verkopen van producten. Vergelijkbaar met onze Nederlandse Bol.com, maar dan x1000. 

Op dit mega-platform zijn eindeloos veel kansen om succesvol verkoper te worden. Jaarlijks gaan er miljarden om in Amazon. En ook al zou je daar als individu "slechts" 0,001% uithalen, dan hoef je nooit meer een dag in je leven te werken.

Cursus van Huub Knapen review op video

Wie is Huub Knapen en is hij betrouwbaar?

Voordat ik inga op de cursus vertel ik je graag meer over het brein achter de Amazon Next Level VIP cursus - Huub Knapen. Hij komt op mij over als een gewone dude uit Limburg. Geen dure auto's of glinsterende horloges waar hij mee loopt te pronken.

Nee, Knapen is wat meer down-to-earth en hoeft niet de mooiboy uit te hangen. En dat is iets wat mij direct al wat meer zint dan vele andere online guru's die een Lamborghini moeten huren zodat ze ermee kunnen shinen.

Huub is in zijn begin twintigerjaren al succesvol geworden met e-commerce. Toen hij 18 was begon hij met verkopen via Ebay. Dit was in eerste instantie met motoronderdelen van zijn vader. Vrij kort daarna zag hij de kansen in op Amazon, waarna hij daar alles op is gaan zetten.

Er was destijds nog geen Amazon cursus in Nederland te vinden, maar Huub liep wel tegen veel dingen aan. Hij heeft hier zich in de maanden en jaren die volgden een weg in gevonden. Dit was vooral door YouTube video's te bekijken en Amerikaanse cursussen te volgen. Ook was hij actief op Amazon-forums en kon op die manier telkens een stapje verder zetten.

In de loop der jaren ontwikkelde hij zijn eigen methode

De strategie die hij gebruikte werkte zo goed voor hemzelf, dat Huub besloot dit ook aan anderen te leren. Immers, waarom alles voor zichzelf houden als er zoveel mooie kansen liggen voor andere mensen?

Zelf herken ik me hier maar al te goed in. Het is mooi om ergens succes in te behalen. Maar het is misschien nog wel mooier om andere mensen die ook graag meer willen hierin te kunnen begeleiden.

Dat is (voor mij in ieder geval) waar ik de échte voldoening uithaal. En zo geldt dat ook voor Knapen. Hij ontwikkelde zijn eigen methoden, technieken en strategie om succesvol te verkopen via Amazon.

Dit heeft hij allemaal gebundeld in de Amazon Next Level VIP cursus. Bij deze training zit een community, zodat de mensen zelf aan de slag kunnen met de videocursus en met elkaar kunnen sparren.

is huub knapen van de amazon cursus betrouwbaar

Huub Knapen, eigenaar van Next Level B.V.

Bedrijfsinformatie en social media

Next Level B.V. | Next Level Opleidingen | Next Level Products staat bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77052129. Het is dus een legitiem bedrijf dat gevestigd is aan de Antoniusstraat 20a, 6011 SE te Ell. 

Verder kun je Huub Knapen vinden op LinkedIn en op Instagram

Inhoud & opbouw van de Amazon Next Level training

Amazon Opleiding omslaat 10 modules met 86 lessen. Dit zijn doorgaans allemaal videolessen waarvan de duur per les sterk uiteenloopt. Gelukkig is Huub erg praktisch en zal hij lessen niet langer maken dan nodig. Gewoon to-the-point met een direct actiepunt waar je wat mee kunt.

De videolessen worden ondersteund met PDF bestanden. 

Module 1: Introductie, mindset en tijd management

Als geen ander ben ik voorstander van het optimaliseren van je mindset. Vanuit je mindset volgen acties. Vanuit deze acties volgt een bepaalt resultaat. Ben je niet happy met je resultaat?

Dan moet je je acties aanpassen. Ben je niet happy met je acties? Dan moet je je mindet aanpassen. Zo eenvoudig is het. In deze eerste module dus een introductie en tools om je mindset te ontwikkelen tot die van een echte ondernemer.

Zaken als doorzettingsvermogen krijgen, de mensen om je heen, een aanvalsplan maken en die uitvoeren met 100% focus plus het managen van je tijd worden allemaal belicht. Toen ik net begon stonden er 10 lessen in deze eerste module. 

Inmiddels zijn dat er 14. En het wordt nog verder uitgebreid. Interessante materie en bovenal belangrijke kost!

Module 2: Belasting uitleg & Marktplaats uitkiezen

Niet het meest sexy onderwerp, maar o zo noodzakelijk. Vooral omdat we met het buitenland te maken krijgen en daar de belastingregels vaak anders zijn. In deze module kies je met welk land je aan de slag gaat en hoe je de belastingzaken goed regelt.

Deze tweede module omslaat op het moment van schrijven 13 lessen.

Module 3: Account opzetten, verifiëren en inrichten

Hoe start je je verkopersaccount bij Amazon en richt je deze in? In 11 lessen wordt dit stapje voor stapje uitgelegd en voorgedaan. Het enige wat je nog hoeft te doen is na-apen maar wel naar eigen hand zetten.

Module 4: Starten met Private Labeling

Met private labeling ga je je eigen merk opzetten. Je gaat producten zoeken, keuren en samenstellen. Dit riedeltje kun je oneindig herhalen en zo opschalen. Bevat 9 lessen.

Ook interessant: Huub's Amazon start crash-course

Module 5: Bestaand Bedrijf Uitbreiden

Als je het een en ander hebt staan wil je natuurlijk dat het succesvol wordt.

Niets zal direct perfect zijn maar je moet ergens beginnen. 

Het begin heb je nu gemaakt en daarna wil je natuurlijk kijken hoe je ervoor zorgt dat je het hefboomeffect in gang zet.

Oftewel: hoe je met zo min mogelijk effort de meest mogelijke resultaten behaald. Deze module, bestaande uit 10 lessen, is all about optimaliseren.

Zichtbaar worden. Uniek zijn. Resultaat!

Amazon Next Level opleiding

Module 6: AMA Opstarten

AMA, oftewel: Amazon Marketing Agency. Het volgende niveau van jouw Amazon carrière. Hoe bereid je dit voor, hoe benader je potentiële klanten en begeleid je hen? Dit wordt allemaal uitvoerig voorgedaan en doorlopen en de zesde module. Bevat 6 lessen. Hoe toepasselijk.

Module 7: Fabrikanten zoeken & Producten inkopen

Producten inkopen. Je wilt de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Maar niet alleen dat, fatsoenlijke communicatie met de fabrikant en een soepele samenwerking zijn net zo belangrijk. Het hoe en wat leer je allemaal in deze module met 10 lessen. Ook krijg je les in het maken van een shipping plan. 

Module 8: Listing opzetten & inrichten

Het weergeven van je producten moet op en top zijn. De afbeelding, de omschrijving, de titel. Alles moet top notch zijn als je wilt dat mensen überhaupt meer over je producten willen weten. Dat ze dus klikken.

Alles ins en outs hierover leer je in deze achtste module. Ieder klein detail komt aan bod in 7 lessen.

Module 9: PPC Campagne

Amazon werkt met een algoritme. Net als dat Google sommige artikelen bovenin de zoekresultaten zet en anderen op pagina 10; zo werkt het bij Amazon net zo. Je wilt ervoor zorgen dat je daarom met jouw producten zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat. Dit kun je makkelijk doen met behulp van de PPC methode.

In deze module met 4 lessen zet je een succesvolle Pay Per Click (PPC) Campagne op!

Module 10: Extra’s, Tips and Tricks

Deze module bevat 1 video en de begeleidende PDF. Je krijgt hierin de laatste essentiële tips en trics om succesvol verkoper te worden via Amazon.

Bijgeleverde bonussen

Normaal gesproken zien we bij dergelijke online cursussen een breed scala aan bonussen. Wat dat betreft onderscheid de Amazon Next Level opleiding zich wel van de rest door dat niet echt te doen. De aanvullende onderdelen die erbij zitten zijn:

Amazon Sellers Community 

Zowel binnen de cursusomgeving als daarnaast - via Telegram - kun je sparren met andere gemotiveerde Amazon verkopers. 

Coaching & Events

Huub Knapen en andere coaches van Team Next Level beantwoorden je vragen binnen de community. Maar ook wordt er geregeld een live call gegeven voor extra verdieping en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Daarnaast organiseren zij zo nu en dan offline events. Lekker borrelen en bakkeleien over ondernemerszaken en je business opschalen. Naast de levenslange toegang tot de online cursus, krijg je deze coaching en events er gewoon gratis bij.

Onze ervaringen met deze Amazon training

Een duidelijkere en meer complete training over dit onderwerp heb ik nog niet gevonden. Er zijn wel video's op het internet te vinden die gratis te volgen zijn. En Amerikaanse cursussen ook. Het ding is, nergens vind je informatie die betrekking heeft op het Nederlandse belastingstelsel - waar wij uiteraard wél mee te maken hebben. 

Ik heb niets anders dan lof voor de opleiding. Het is enorm duidelijk, praktisch en to-the-point. Ook de bijgaande community is waardevol omdat hier veel nieuwe inzichten worden gedeeld waardoor je nog sneller tot het gewenste resultaat komt.

De Amazon opleiding is logisch opgebouwd en neemt je gewoon stap voor stap mee in het proces. Het "enige" wat je hoeft te doen is het volgen van de lessen en direct actie ondernemen. 

Geen overload aan informatie

Een sterk punt van deze cursus is dat het gevoel van overweldigd te worden ontbreekt. En dat is een goed iets. Bij veel trainingen in online geld verdienen wordt er zoveel informatie geboden (wat op zich natuurlijk prima is) waardoor je juist door de bomen het bos niet meer ziet.

De eenvoud van Amazon Next Level is super fijn.

Resultaten

ik zeg je eerlijk. Voordat ik begon had ik echt totaal geen idee hoe en wat. Verkopen op Bol.com kende ik al wel een beetje, maar dit is weer een hele nieuwe ballgame. Maar gelukkig leerde ik het vlot. 

Wel liep ik tegen verschillende dingen aan die niet in de cursus behandeld werden. Beetje de uitzonderingssituaties. En ik heb de vraag nog niet gesteld of er wordt al antwoord gegeven. 

Zeer goede service en ik heb nu met Amazon weer een nieuw inkomen op weten te bouwen. Wat prettig is, vind ik, is dat het grotendeels passief gemaakt kan worden.

Laat je hierdoor trouwens niet misleiden, want een passief inkomen betekent zeker niet dat je niets hoeft te doen. Je moet er eerst (veel) tijd en moeite insteken. 

Next Level Amazon review

Alles opzetten, leren begrijpen en optimaliseren. In het begin zal je dan ook nog maar weinig resultaat zien. Na verloop van tijd, als het allemaal een beetje begint te lopen, dan kun je makkelijker opschalen. Ik heb er dan ook mooie resultaten mee behaald en geniet nog steeds van dit extra inkomen uit Amazon, zonder dat ik er nog veel moeite in steek.

Conclusie van deze review

Duidelijke cursus. Praktisch. Helder. Eenvoud. Precies zoals het hoort. Met coaches die verstand van zaken hebben en een rijke, interactieve community. Wat mij betreft is, vooral gezien de prijs, dit de beste cursus in Nederland en België op het gebied van geld verdienen op Amazon.

Later dit jaar zal ik nog een extra stappenplan plaatsen op deze website met hoe ik mijn winstgevende Amazon business heb opgezet. Hopelijk heb je hier veel aan en raak je daardoor geïnspireerd om zelf ook te starten.

Wat zeggen anderen?

  • 123klantervaringen.nl geeft aan dat de cursus een tikkeltje verouderd is, maar alsnog allesomvattend helpt om succes te behalen met Amazon.
  • Bedrijvenconsultant.nl geeft aan dat er via de groepscoaching en instructievideo’s op bekwame wijze werd uitgelegd hoe het Amazon-spelletje werkt. Ze vonden dit niet alleen interessant, maar ook direct praktisch toepasbaar.
  • Thijs Blankestijn heeft nog een oude versie van de Amazon FBA course gevolgd. Toch heeft hij daarmee ook een voltallige e-commerce business op weten te zetten. Hij is zeer te spreken en vindt de aanmeldingsprijs zelfs nog aan de lage kant. 

Sterke punten van Next Level Amazon

  • Compleet. Deze cursus samen met de community is eigenlijk alles wat een leek nodig heeft om te gaan verkopen via Amazon. Verwacht geen snel rijk methode. Net als alle andere online zakenmodellen kosten de dingen tijd. Wanneer je bereid bent die tijd erin te steken, kun je succes behalen.
  • Prettige lessen. Ook al ben ik geen fan van het Limburgs accent, ik vind het in dit geval zeker niet storend. Huub Knapen legt alle materie gewoon duidelijk uit. To-the-point en praktisch.
  • Leuke bezigheid. Naast dat het allemaal interessant is, is op deze manier van online ondernemen gewoon super leuk om te doen. Je kunt er alle kanten mee op en je creativiteit in kwijt. En daarmee winst maken. Hoe mooi is dat.
  • Vrijheid. Dit is natuurlijk waar we het voor doen. Meer geld. Meer vrijheid. Dit is niet perse een voordeel van de cursus, maar meer gunstig aan dit verdienmodel in het algemeen. Je kunt locatie-onafhankelijk werken. En de mate van geld wat je ermee verdient is net zo hoog als wat je zelf maar wilt. Wil je er 300 euro per maand mee verdienen, dan kan dat. Wil je er 30.000 euro per maand mee verdienen? Dan kan dat. The sky is the limit.

Potentiële verbeterpunten

Eigenlijk altijd heb ik wel mindere punten van een cursus. Ik heb me een ongeluk gezocht, maar kon er in dit geval geen vinden. Ook zijn er nergens klachten over Huub Knapen. Is dit dan de eerste online videotraining die een 10 krijgt?

Alternatieve Verkopen op Amazon trainingen

Naast deze Nederlandse Amazon cursus zijn er ook andere bronnen te vinden van informatie.

Plazatalk - Verkopen op Amazon

Bas Urlings, zelf benoemd E-Commerce Koning heeft een tijdje geleden een eigen cursus Verkopen op Amazon cursus gelanceerd. Deze videotraining met begeleiding kost 1497 euro. Deze cursus is ook erg uitgebreid, alleen vind ik het nadeel dat je nog veel andere onderdelen moet kopen waardoor je honderden euro's extra kwijt bent.

Huub Knapen - Mini Amazon Cursus

Wil je ontdekken of geld verdienen op amazon iets voor je is, dan raad ik je eerst aan om de kick-start cursus van Huub te volgen. Kost hier nog geen 2 tientjes.

Gratis webinar (bij inschrijving)

Onderaan deze pagina kun je je ook inschrijven voor een gratis te volgen opleiding. Dit is een leuk begin, maar verwacht niet teveel diepgang. Daarvoor moet je namelijk gewoon de volledige training aanschaffen.

Over de auteur Robert

Succes ligt voor het oprapen, alleen je moet nog wel even je handen uit de mouwen steken om het te krijgen.

Volg mij

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Jouw Laptop,
Jouw Pinautomaat

Hoe Je Een Passief Inkomen Met Het Internet Maakt

En in volledige vrijheid kunt leven. Ontdek mijn strategie waarmee ik meer dan 10.000 euro per maand verdien.

>