Hey, ik ben Robert Jansen

Veel mensen vragen zich af wie ik nu precies ben en wat ik heb gedaan qua ondernemen. Bij deze!

Inmiddels ben ik zo'n 5 jaar online ondernemer. Wat begon als "lachertje" van 100 euro per maand met het internet, heb ik uitgebouwd tot een maandelijks inkomen van meer dan 10.000 euro. 

Gewoon met mijn laptop.

Voorheen hield ik mijn strategie grotendeels voor mezelf, maar heb ik toch besloten eind 2020 om mijn methode te delen in het programma Affiliate Marketing Domination.

Robert Jansen

Over Robert Jansen

Zijn reis en loopbaan

Andere mensen helpen met hun business

2020 - heden

In november 2020 heb ik het programma Affiliate Marketing Domination gepubliceerd voor mensen die hun online business willen starten zonder eigen product. Als je nieuw bent op het internet of je verdient geen voltijd inkomen á 2000 - 2500 euro per maand dan is dit programma voor jou.

In dit programma krijg je de volledige methode om met behulp van affiliate marketing een (meer dan) voltijds inkomen te genereren op het internet. 


Volledig eigen business

2019 - heden

Vanaf het moment dat ik mij volledig kon focussen op mijn online business, is het hard gegaan. Ik wist tegelijkertijd ook dat ik andere mensen wilde helpen naar de vrijheid waar ik zelf iedere dag opnieuw dankbaar voor ben. 

Voordat ik publiekelijk andere mensen kon gaan helpen om online geld te verdienen, vond ik het wel belangrijk dat mijn methode waterproof was. 

Ik heb daarom mijn strategie meerdere malen getest; om te zien of het ook binnen andere takken werkt. En heb ik mensen kosteloos op gang geholpen om te zien of dit voor hen ook resultaat bracht.

Na veel testen en feedback was de conclusie: mijn methode werkt. Vanaf dat moment ging ik het beschikbaar maken voor iedereen die meer (financiële) vrijheid wil in het leven.


Gedeeltelijk eigen business

2016 - 2019

In september 2016 kocht ik een cursus in affiliate marketing. Ook schafte ik mijn eerste domein aan om dit verdienmodel op toe te passen. Dit werd zo'n succes dat ik na een tijdje parttime in plaats van fulltime kon gaan werken bij mijn "normale baan".

Ook kocht ik in die periode verschillende andere domeinen in diverse onderwerpen waar mijn passie ligt. Fitness, gezondheid, voeding, mindset etc. Binnen die domeinen paste ik weer affiliate marketing toe zodat mijn online inkomsten groeiden.

In 2019 verdiende ik online meer dan met mijn normale baan. Hierop volgend heb ik in februari 2019 mijn destijdse werkgever opgebeld en afscheid genomen van het werken in loondienst.


Volledig in loondienst, zonder business-idee

< 2016

Zonder dat ik het wilde voelde ik me altijd "verplicht" om in loondienst te werken. Er moest immers toch geld binnenkomen. Voor september 2016 wilde ik wel graag online geld verdienen, maar wist ik nog niet hoe. 

Dus zocht ik naar legitieme manieren om geld te verdienen op het internet.


Mijn grootste passie is om mensen zoals jij te helpen naar meer financiële ruimte en levensvrijheid

Een berichtje (hoe kort ook) van iemand die zegt dat een product of dienst van mij hun leven ten positieve heeft veranderd; er is bijna niks leukers dan dat. 

Naast het leiden van mijn business is mijn grootste passie tijd spenderen aan mijn gezin. Mijn zoon Kaiser, mijn vriendin, 2 chihuahua's en fret. Ja, je leest het goed, we hebben net zoveel dieren als mensen in huis 😉

Om de hoek hebben we een bos én een park, daar ben ik bijna dagelijks wel te vinden om rust te vinden. Dit geldt overigens ook voor de sportschool. Niet dagelijks, maar toch wel minimaal 3 keer per week om flink in de ijzers te hangen.

Lezen vind ik lastig - ik kan niet echt stilzitten, maar toch ben ik nooit uitgeleerd. Audioboeken zijn daarom echt een uitkomst. En ik vind het gaaf om vanuit het niets iets groots te creëren. 

Jouw Laptop,
Jouw Pinautomaat

Hoe Je Een Passief Inkomen Maakt Met Het Internet

En in volledige vrijheid kunt leven. Ontdek mijn strategie waarmee ik meer dan 10.000 euro per maand verdien.

>