The Millionaires Club Review | Vasco & Boef | Ervaringen, Inhoud, Tips
26 mei 2021 
15 min. leestijd

The Millionaires Club Review | Vasco & Boef | Ervaringen, Inhoud, Tips

Vasco Rouw en rapper Boef zijn eigenaren van The Millionaires Club en beide zeer succesvolle ondernemers en investeerders.

In de Miljonairs Mastermind zouden Vasco en Boef ons alles over de disciplines leren die je nodig hebt om miljonair te worden. Beweren ze. Maar wie is Vasco Rouw eigenlijk en waarom zou je bij hem in de leer moeten? 

Daarbij, is de informatie uit de Club niet her en der gratis te verkrijgen op het internet? Wat maakt deze exclusieve groep zo speciaal? In deze kritische recensie doe ik alles uit de doeken. Ik ga mijn ervaringen met je delen over zowel De Miljonairs Club als Vasco Rouw als Rapper Boef zelf.

Direct naar de actiepagina
Of bekijk eerst andermans ervaringen 

Wie is Vasco Rouw?

Het verhaal van Vasco Rouw is inspirerend. Al op de middelbare school was hij namelijk bezig met het maken van games. Hij verdiende hier zoveel geld mee dat hij mocht stoppen met school.

Op zijn negentiende had hij al een leven waar veel mensen van droomden. Hij bouwde een paar uur per dag aan zijn spellen, de rest van de dag zat hij in de kroeg.

Totdat zijn vriendin zwanger werd. Vasco wilde een goede vader zijn en stortte zich volledig op het maken van games. Hij maakte een bingo-spelletje met inspiratie van zijn moeder en binnen de kortste keren verdiende hij €30.000 per maand.

Dit spel heeft Vasco uiteindelijk moeten verkopen, omdat hij problemen had met de kansspelautoriteit. Bekijk hieronder in 20 minuten het verhaal van Vasco.

Vasco Games B.V.

Met het geld dat Vasco met de verkoop verdiende, richtte hij zich op het maken van andere vrij eenvoudige webbased games. Het duurde niet lang voordat hij hier ook flink wat geld mee verdiende, eerst een paar ton per jaar.

En dat was nog maar het begin. Later groeide het bedrijf explosief. Op een gegeven moment stond Vasco aan het hoofd van een imperium met honderden mensen in landen over de hele wereld.

Het gamen verplaatste zich in die tijd naar de mobiele telefoon en Vasco was er vroeg bij. Zijn apps werden meer dan een miljard (!) keer gedownload. De winst: circa een miljoen per jaar.

Later gooide Vasco het roer helemaal om. Vasco was dag en nacht met zijn bedrijf bezig. De relatie met zijn vriendin, de moeder van zijn kinderen, liep op hierdoor de klippen. Tegelijkertijd halveerde de omzet van Vasco doordat de algoritmes in de Play Store van Google anders gingen werken.

Vasco moest drastische maatregelen nemen. Bijna alle personeelsleden werden ontslagen. Verder ging Vasco zich richten op passievere vormen van geld verdienen, zoals investeren en vastgoed en beleggen.

En zo zie je maar. Uit noodzaak ontstaan soms mooie dingen.

Hoeveel vermogen heeft Vasco Rouw opgebouwd?

Naar eigen zeggen heeft Vasco Rouw een vermogen van 4.5 miljoen.

Hij heeft zijn geld voor een groot deel geïnvesteerd in vastgoed. Hij heeft 110 panden (vooral woningen) in Emmen en omgeving, waarvan hij een aantal deelt met andere investeerders.

Verder heeft hij aandelen in onder andere een autogarage en een tandbleekbedrijf. De meeste van deze activiteiten heeft Vasco passief gemaakt. Zo worden zijn panden voor hem beheerd.

Vasco Games

Uit huur krijgt hij maandelijks €20.000 netto binnen. Vasco heeft zichzelf tot doel gesteld om een vermogen op te bouwen van €100 miljoen.

Mijn ervaringen met Vasco Rouw: is hij betrouwbaar?

Vasco Rouw is een oprecht figuur die weet wat hij doet. Hij kan heel zakelijk zijn als het moet, getuige het feit dat hij ooit zonder al te veel problemen tientallen mensen heeft ontslagen.

Vasco verschijnt af en toe in de media en heeft dan eerlijke teksten en pakkende quotes. Even over het bedrijf van Vasco:

Vasco Beheer BV is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59613874. Dit bedrijf staat geregistreerd op de Weerdingerstraat 36, 7815 SC in Emmen. Op dit adres staan nog meer BV’s van geregistreerd, waaronder Vasco Investment en de Vasco Foundation.

Verder is hij te vinden via diverse kanalen:

Inspirerende content van Vasco

Hieronder ga ik vijf waardevolle inputs van Vasco weergeven. Dit kan een inspirerend interview zijn, een goede video of een podcast. Geniet ervan!

Interview: Stijn Zeeman met Rouw

Anderhalf uur lang inspiratie. Het levensverhaal van Vasco in een notendop, gecombineerd met ontelbaar veel inspiratie om zelf de stappen naar rijkdom te zetten. Heerlijk!

Video: Millionaire Mastermind Event aftermovie

Deze video ken je misschien wel of misschien niet. Ik vind het in ieder geval prachtig om te zien. Er is zoveel diversiteit in de deelnemers. Je hebt minds uit de muziekwereld, verzekeringen, e-commerce, vastgoed, personal training, mode en ga zo maar door.

Wel merk ik dat al deze mensen uiteindelijk drie dingen gemeen hebben:

  • Ze creëren
  • Durven risico's te nemen
  • Willen constant blijven groeien

Podcast: "Wat betekent geld eigenlijk?"

Een mooie vraag voor iemand die er heel veel van heeft. Het antwoord op die vraag en veel meer beluister je in de podcast met Thomas de Vries en Vasco Rouw.

Podcast: Is Vasco Rouw een oplichter?

Sommige mensen denken van wel. Ik weet dat het niet zo is. Toch licht hij dit, en vele andere zaken toe tijdens de sessie met De Belegger.

Bonusvideo: Vasco in de Dropship Academy 4.0

Als je de Dropship Academy kent, dan weet je misschien ook wel dat Vasco Rouw samen met Joshua Kaats een bonusvideo in de cursus hebben. Dit heeft Joshua bewust gedaan, omdat Vasco één van zijn mentoren is.

Die video kan ik hier echter niet laten zien, daarvoor zou je de Dropship Academy moeten kopen. Weet wel dat dit een ongelooflijk waardevolle toevoeging is aan de academy.

  • Om laagdrempelig kennis te maken met The Millionaires Club raden we ook de gratis overzichtspagina aan. Hier vind je alle informatie over de inhoud van het abonnement en wat je er wel of niet van mag verwachten.

Wie is Boef?

Zijn echte naam is Sofiane Boussaadia en sinds 2015 kwam hij voor het eerst bij een groter publiek op het netvlies, door een Youtube hit te scoren met een van zijn raps. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit hitlijsten van binnen- en buitenland.

Ook breekt hij het ene naar het andere record, onder andere het record voor de meeste Spotify-streams op één dag. Het succes kwam Boef niet aanwaaien. In zijn jonge leven heeft hij te maken gehad met veel verlies.

Deze man heeft echte pijn gekend

Op zijn vierde kwam hij door omstandigheden bij zijn oom in Eindhoven te wonen. Met hem woonde hij twee jaar in Houston, Texas, en op zijn dertiende verhuisde hij naar Alkmaar.

In zijn tienerjaren kwam hij geregeld in aanraking met justitie.

Een vriend, rapper Otie, introduceerde hem in de rapwereld. Boef heeft inmiddels bewezen dat hij naast rappen ook ondernemend is op andere vlakken.

Zo heeft hij een aandeel in de callcenter business en investeert ook hij in vastgoed. Boef komt van niets en is toch miljonair geworden.

Hij heeft moeilijke tijden gekend en is ondanks dat toch voor zijn dertigste miljonair geworden. Hierdoor is hij een grote inspiratiebron voor veel (jonge) mensen.

Rapper Boef

Wat is The Millionaires Club?

Vasco en Boef zijn er heilig van overtuigd dat het miljonairschap niet alleen voor hen is weggelegd. Als Vasco als middelbare school dropout miljoenen kan verdienen en Boef die vanuit het niets maar wat heeft gedaan, dan kunnen meer mensen dat.

In The Millionaires Club brengen zij je de disciplines bij die nodig zijn om miljonair te worden.

Dit leer je in de "Millionaires Mastermind"

Als er iemand is die weet hoe je met geld om kan gaan, dan is het Vasco Rouw wel. Vasco heeft zelf immers een flink vermogen opgebouwd. In The Millionaires Club leert hij je de discipline die je nodig hebt bij het opbouwen van vermogen en leert je je relatie met geld te herzien.

Veel mensen worden ervan weerhouden om enerzijds veel geld te verdienen en anderzijds dat geld vast te houden.

Dit heeft te maken met zelfbeeld, hun afkomst of hun ‘beeld’ van geld. Voor sommige mensen kleeft er onbewust een soort vies gevoel aan veel geld verdienen. In The Millionaire Club leer je om met deze vooroordelen af te rekenen.

Er zit weinig financiële kennis in The Millionaires club, maar het principe hiervan is simpel:

Laat je geld voor jou werken in plaats van dat jij voor het geld werkt. Dat is wat je doet als je (slim) gaat investeren. Je leert hoe je met geld NOG meer geld en heel veel tijd maakt.

Samen naar de top op The Millionaires Club event

De échte meerwaarde van de The Millionaires Club zit hem erin dat je samen met anderen aan je doelen werkt. Dit doe je onder andere op de jaarlijks terugkerende events.

Samen met Vasco zelf kun je bijvoorbeeld werken aan jouw gelddoelen. Zelf heeft hij op dit moment als doel om nog €95 miljoen te verdienen.

Het aloude principe van een Mastermind is om jezelf te omringen met mensen die ofwel op eenzelfde, maar liever nog hoger niveau zitten.

Op deze manier steek je elkaar aan en ga je SAMEN naar de top. Je versterkt elkaar. Dit is wellicht niet voor iedereen waardevol. Je kunt prima je eigen geld beheren volgens een paar vaste regels.

Alleen niet iedereen heeft de discipline om dit te doen.

The Millionaires Club event

The Millionaires Club kan je hierbij helpen. Zie het als een hulp geldmanagement systeem naar een miljoen en meer. De miljonairsclub zit ook vol met ondernemers.

Je kunt veel van de andere ondernemers leren en dit gaat je honderd procent zeker veel kansen opleveren. Netwerken met like-minded people, gecombineerd met veel kennis opdoen omtrent rijkdom is gewoon een gouden combinatie.

Wanneer is The Millionaires Club opgericht?

De exacte datum is moeilijk te zeggen, maar het logo en de eerste instagram post dateert van juli 2020. In september datzelfde jaar verschijnt Boef samen met Vasco op een foto met de uitleg van het idee. De eerste deelnemers lijken in oktober te worden gedeeld op Instagram.

Het is in ieder geval een relatief nieuw project wat dit jaar gestart is. Dankzij de grote online opties kun je er dus ook gebruik van maken binnen de richtlijnen met betrekking tot corona.

Hoeveel leden heeft The Millionaires Club?

Op de eigen website wordt een aantal van ‘meer dan duizend’ leden genoemd en dat klopt ook wel. Op dit moment heeft The Millionaires Club NL meer dan 5000 leden en de The Millionaires Club NL Diamond 1500.

Een serieuze achterban dus, waarmee je niet alleen inspiratie uit de content haalt, maar ook door de ervaringen van mede cursisten en deelnemers te volgen.

Praktische Informatie

Zelf haal ik buiten alle kennis en kansen om ontzettend veel inspiratie uit alles wat Vasco Rouw te vertellen heeft binnen The Miljonairs Club. Ik kreeg van geïnteresseerde cursisten verschillende vragen die ik hieronder ga beantwoorden.

Zie het een beetje als huishoudelijke mededelingen.

Wat is de prijs van The Millionaires Club?

Er zijn verschillende opties. Om te beginnen kun je kiezen uit twee soorten abonnementen. Ja, je leest het goed. The Millionaires Club gaat ALTIJD in abonnementsvorm. Je kunt kiezen uit Silver of Diamond.

Het lijkt er dus in eerste instantie op dat je een maandabonnement aangaat. Voor Silver is dit 47 euro per maand. Voor Diamond 97 euro per maand. Alleen geeft dit een ietwat vertekend beeld.

The Miljonairs Club abonnementen

Het is TE ALLEN TIJDE een jaarabonnement

Daarin heb je vervolgens de keuze of je per maand betaalt, per kwartaal of per jaar. Concreet komt dit neer op het volgende.

Bij het Silver Membership betaal je:

37 euro per maand of 127 euro per kwartaal of 397 euro per jaar

Bij het Diamond Membership kost het:

97 euro per maand of 247 euro per kwartaal 897 euro per jaar

Zoals je ziet betaal je bij het diamanten abonnement het dubbele. Dat is niet raar, want je krijgt het volledige Silver membership met talloze extra's zoals een module in vastgoed en sales. Lessen over investeren in crypto zitten in zowel Silver als in Diamond.

Het is uiteraard gunstiger om jaarlijks te betalen. Scheelt je een hoop geld. Geld dat je weer kunt investeren in de zaken waarin je advies krijgt van Vasco en Boef.

Garantieregeling en opzeggen

Ik kan nergens iets vinden over een garantieregeling. Dit betekent in de meeste gevallen dat er gewoon de wettelijke garantieregeling van 'binnen 14 dagen niet-goed-geld-terug' geldt. Oftewel, stel dat je binnen 14 dagen na aankoop besluit er niet mee verder te willen, dan krijg je gewoon je geld terug.

Goed om te weten is dat je ALTIJD een jaarabonnement aangaat. Dus als jij wel een kwartaalbetaling aangaat, maar na 3 maanden besluit er niet meer mee verder te gaan, dien je die overige drie kwartalen nog wel te betalen.

Opzeggen kan makkelijk binnen het platform onder jouw accountgegevens.

Hoe kan ik contact leggen met Vasco?

Kom je er niet uit? Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Team TMC via contact@themillionairesclub.nl of contact@vascorouw.com. Hun service vind ik uit ervaring flink tegenvallen.

Waar moet ik inloggen?

De login bij The Millionaires Club gaat via http://mastermind.themillionairesclub.nl/.

Eindoordeel van deze review

Vasco Rouw is het levende bewijs dat alles mogelijk is op het gebied van flink vermogen opbouwen in relatief korte tijd. Hij begon op z’n negentiende in een moeilijke positie en heeft nu een vermogen waar veel mensen jaloers op zijn.

Zelf vind ik het heel inspirerend om te zien hoe Rouw dit voor elkaar gekregen. De rode draad van zijn verhaal is dat hij ALTIJD heeft vastgehouden aan zijn visie. En een onuitputtelijk vertrouwen en doorzettingsvermogen heeft nageleegd.

"If you know what you want, you can have it!"

The Millionaires Club is een soort all-time kennis- EN actieplek waarin Vasco jou leert hoe jezelf financieel onafhankelijk wordt. In welk vakgebied je dan ook werkzaam bent en hoeveel startbudget je ook maar hebt.

De essentie van het gehele programma is om met een minimale inzet toch zoveel zoveel mogelijk winst te maken.

Andermans ervaringen met de Miljoenenclub

Het internet staat vol positieve reviews en ervaringen van mensen met The Millionaires Club, maar die gaan vooral over de tools en de inhoud van het programma. Echt concrete voorbeelden van mensen die ‘succesvol’ of ‘rijk’ zijn geworden dankzij deze club zijn er nog niet.

Dat heeft twee belangrijke redenen:

1. Het is een exclusief programma is waar je voor moet betalen. Alle lessen prijsgeven zou dan niet slim zijn.

2. The Millionaires Club is relatief nieuw. Het is vorig jaar opgericht, succesvolle stories kunnen we komend jaar dus wel verwachten.

Het feit dat er veel deelnemers zijn en er weinig tot geen slechte reviews te vinden zijn, maakt duidelijk dat het programma zonder meer succesvol is.

  • Degeldwolf.nl geeft aan lichtelijk fan van Vasco te zijn. Na het aansluiten bij de club heeft hij mooie resultaten weten te behalen op het gebied van vermogen vergroten en mindset versterken.
  • HetNLPcollege.nl vindt zowel het online als het offline materiaal zinvol.
  • Onlinesuccesbereiken.nl heeft Vasco al eerder ontmoet en vindt het toegankelijk persoon. De club bevalt hem goed en heeft hem van veel nieuwe inzichten voorzien.

Direct naar de actiepagina
Of bekijk eerst andermans ervaringen 

Over de schrijver
Het is mijn missie om de mogelijkheden van geld verdienen op het internet met jou te delen. Mijn specialiteit is affiliate marketing; het mooiste online zakenmodel. Start direct met geld verdienen op het internet via https://succesvoorhetoprapen.nl/voor-altijd-vrij
Reactie plaatsen