Zonder gezicht op YouTube geld verdienen – Zo doe je dat!

Je hebt vast wel eens gehoord van de Nederlandse onderneemster Jelline die tienduizenden per maand verdient met YouTube zonder haar gezicht te laten zien.

Hoe dan? Wat is het geheim? En is het moeilijk?

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe het werkt. Het is niet moeilijk en ook geen geheim. Sterker nog, het principe wordt al door veel mensen, vooral in de Verenigde Staten, toegepast. Zonder gezicht geld verdienen op YouTube is sinds kort overgewaaid naar Nederland. 

Ik aarzelde geen moment toen ik er hoogte van kreeg. Nu deel ik daarom hoe iedereen een nieuw inkomen kan creëren. Je bent er vroeg bij, want dit verdienmodel is nog erg onbekend in Nederland en België.

Hoe zonder gezicht geld verdienen op YouTube

Om geld te verdienen via YouTube moet je een kanaal hebben waar video’s opstaan. Je dient minimaal 1000 abonnees te hebben en 4000 kijkuren op de gepubliceerde video’s in de afgelopen 12 maanden. Zodra je die in de pocket hebt kun je een aanvraag indienen bij het YouTube Partner Programma (YPP). 

Wanneer je bent toegelaten tot het YPP dan kun je vanaf dan inkomsten gaan genereren met je video’s. 

zonder-gezicht-youtube

Voor de één klinkt 1k abbo’s en 4k kijkuren als een onmogelijke opgave. Voor de ander klinkt het als een fluitje van een cent. De waarheid ligt ergens in het midden. De belangrijkste schakel voor succes is om gewoon steengoede video’s te publiceren die je publiek wilt zien. Wanneer je geen rommel upload maar echt een bijdrage kunt leveren dan komen de abonnees en kijkuren vanzelf.

Het leuke is dus dat je niet net zoals ik op bovenstaande video met je gezicht voor de camera hoeft. In de Cash Cow Academy leer je hoe je van A-Z een succesvol youtube kanaal opzet waarbij je zelfs nooit een video zelf hoeft te maken. Gebruik trouwens de kortingscode ROBERT voor €200 discount op de cursus.

Wat moet je dan doen .. ?

Kijk eens rond op YouTube en let er eens op. Bijvoorbeeld bij UFC video’s. Wat je daar veel ziet is dat er video’s in elkaar geknutseld worden zonder dat er echt iemand praat.

Of anders voorbeeld: video’s over celebrities. Is eigenlijk hetzelfde verhaal. Er worden beelden getoond, vaak met voice over (niet altijd) en een muziekje. Die leveren gewoon veel geld op. Kijk naar de honderdduizenden of miljoenen views per video.

En daar krijg je al een goed beeld van hoe het werkt. Er worden op die kanalen video’s geüpload binnen een bepaald onderwerp (yoga, reizen, gaming, psychologie, crypto enz.) en daar wordt vervolgens geld mee verdient.

Zelf geld verdienen op youtube zonder gezicht

Hoe kun je nu zelf een winstgevend youtube kanaal starten waarbij je niet zelf voor de camera hoeft.. of zelfs überhaupt nooit 1 video hoeft te maken?

Het begint allemaal met een idee. Een onderwerp voor je kanaal. Dit kan van alles zijn, het beste is iets wat je wel een beetje ligt. Als je niks met celebrities hebt, raad ik je af daarmee iets te doen. 

Kies een niche, het liefst over iets waar al wel veel views in zijn gegenereerd, maar waar nog niet extreem veel concurrentie is.. Richt je kanaal op. Ga onderzoek doen naar keywoorden. En schakel een team in om alles te fixen. 

Dat is het even heel erg in het kort. Als je dit goed wilt gaan aanpakken, lees dan mijn startersgids goed door en ga daarmee aan de slag. Je kunt voor meer verdieping ook de cash cow blueprint aanschaffen of de volledige academy joinen (kom er bij!). Gebruik code ROBERT voor €200 korting op het programma.

1 gedachte over “Zonder gezicht op YouTube geld verdienen – Zo doe je dat!”

Plaats een reactie