thai

Ontmoet Robert Jansen

Hi, het is Robert hier! Sinds 2016/2017 ben ik bezig met online geld verdienen.

Wat begon als lachertje met verdiensten van 100 euro per maand (er waren oprecht mensen die mij uitlachten) heb ik in de jaren daarna X100+ laten gaan.

Toen ik zelf het spelletje snapte ben ik het ook andere mensen gaan leren. En mijn kennis deel ik op deze website en bijbehorende YouTube kanaal.

Je vindt hier alles over online ondernemen, investeren en vooral affiliate marketing. 

Wie het laatst lacht...

robert-it-anc

Iedere dag begint als leeg canvas. 

Kleur het in zoals jij dat wil.

Weet dat mijn leven niet altijd makkelijk is geweest. Ik heb op momenten behoorlijk in de put gezeten omdat ik vaak geen idee had waar ik nu eigenlijk mee bezig was en waar ik naartoe ging met mijn leven. Er heeft in 2016 een alles-veranderende omslag plaatsgevonden.
Die omslag waar ik het over heb was een beslissing. Die ene beslissing dat ik alles vanaf dan anders ging doen dan wat ik altijd deed. Ik zag een kans om geld te gaan verdienen op het internet. Die kans greep ik en zette mijn zinnen daarop. Iedere dag zette ik een klein stapje om een volledig inkomen te genereren met affiliate marketing. De rest is history...
robert-ier

Klaar voor de start?

Zodra je er klaar voor bent om te starten met mijn manier van online geld verdienen, bestel dan het boek Voor Altijd Vrij. Voor een symbolische 5 euro krijg je direct toegang tot het boek met verschillende extra's en kun je meteen beginnen.